Cookie- og Privatlivspolitik
The Meg får mega åbning

The Meg får mega åbning

Haj-filmen svømmer i succes

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros.'s The Meg har netop taget en ordentlig luns af billetsalget verden over - og er dermed blevet en megalodon af en biograffilm. 

Action-komedien var blevet spået til at åbne i omegnen af 20 mio. dollars, men endte med at sælge 16,5 mio. om fredagen alene og fik en estimeret weekendindtjening på 44,5 mio. i USA.

I resten af verden solgte haj-filmen 97 mio., så pt. er 'The Meg' en kæmpesucces.

SE OGSÅ: Vores podcast om haj-film

Der er dog stadig langt vej op til haj-godfather-filmen over dem alle, Steven Spielbergs Jaws - eller 'Dødens gab' fra 1975, som har solgt for over 470 millioner dollars globalt.

'The Meg' kan også prale af en høj placering på på box office mojos liste 'Terror in the water', hvor den allerede efter sin åbningsweekend altså indtager 8. pladsen, og nemt kan spise flere af øvre konkurrenter.

Filmen havde et budget på 150 millioner dollars, og derfor har den altså stort set allerede tjent sig selv hjem. 

Find dine billetter til The Meg her

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i dag, nemlig over 2,1 milliarder dollars. Hvis ikke man laver den sammenligning svarer det til at man i dag går ud og køber hus til 1975 priser.

(Se liste 2 i link)
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_highest-grossing_films#Highest-gro...

Fbarbesuser/244560

Ja hvis du er til 1-liners og hajer, som skifter størrelse hele tiden, hver gang der bliver skiftet og en meget tynd historie, ja så se den endelig.

Havde glædet mig til denne film, en masse fed grafik og hajer der bare æder løs og selvfølgelig Jason Statham, men desværre

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.