Cookie- og Privatlivspolitik
kino.dk podcast #7:  Haj-film, haj-film og atter haj-film

kino.dk podcast #7: Haj-film, haj-film og atter haj-film

Vi varmer op til haj-action i 'The Meg'

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

En tur til stranden har ikke været det samme siden 1975, hvor Steven Spielberg som bekendt satte en skræk i livet på badegæster verden over med sin haj-klassiker ‘Jaws’ eller på dansk ‘Dødens gab’.

Siden da er det blevet til et væld af haj-film. Nu lander endnu en dræberhaj i biografen med The Meg. Det er den film, vi varmer op til, hvorfor denne podcast står i haj-filmens tegn.

Vi har derfor besøg af haj-films-elskeren Søren Søndergaard, der bl.a. vil pege på den skøreste, den mest undervurderede og den uhyggeligste haj-film. Vi kommer også til at pitche vores helt egne haj-cross-over-film, mens vi bl.a. også snakker om film og fobier.

Du kan lytte til podcasten herunder, mens du også kan finde den på iTunes, hos libsyn og i din podcast-app på din iPhone, hvor du ligeledes også finder vores øvrige episoder.Du er altid velkommen til at sende os ris, ros og idéer på podcast@kino.dk – og husk endelig også at abonnere på podcasten, så du ikke misser et afsnit.Kino.dk podcast #7 – indhold:
00:00: Indledning
02:59: Filmen ‘The Meg’ versus bogen ‘The Meg’
15:25: Den mest undervurderede haj-film
24:03: Den skøreste haj-film
31:54: Den mest uhyggelige haj-film 
36:10: Pitch en haj-cross-over-film
42:48: Film og fobier
49:25: Afslut sætningen - haj-edition
51:34: Afslutning

Find dine billetter til The Meg her

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Ligesom i selv nævner er jeg enig med Jaws er den bedste på den front, og siden den film har genren (hvis man kan kalde det for en genre) ikke haft meget at byde på udover underholdning. Sand sharks overraskede mig dog lidt, sjov film. Ellers Deep blue sea er også spas nok til at slå lidt tid ihjel på en kedelig søndag. The Shallows var fin nok men manglede alligevel et eller andet. Sharknado så et glimt af den på tv, og skal ikke se mere af de film.

Jeres afslut sætningen, ville jeg have valgt Mosasaurus fra Jurassic World, mest for underholdningens skyld når den fanger en haj, men tror også at hajerne ville svømme en stor bue uden om den :)

Bjarke Friis Kristensen

Haha... ja, Mosasaurus er virkelig også et godt bud på 'Afslut sætningen'. Den film ville jeg i hvert fald gerne se :) Og tak fordi, du lytter med! / Mvh. Bjarke, kino.dk

Jens

Det er på tide der kommer nogen flere haj film, det er godt til at skræmme konen :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter