Cookie- og Privatlivspolitik
Kevin Spaceys nye film tjener kun 4.000 kr. i åbningsweekenden

Kevin Spaceys nye film tjener kun 4.000 kr. i åbningsweekenden

Skuespillerens nyeste film får høvl i billetlugerne

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Kevin Spaceys nye film ’Billionaire Boys Club’ levede bestemt ikke op til dens navn, da det biografiske drama åbnede i fredags til en latterlig lav sum af 800 kr. Henover weekenden så det heller ikke bedre ud for filmen.

618 dollars (4000 kr.) er, hvad filmen har tjent over en weekend, hvor den kun blev vist i 11 biografer over hele USA.

Filmens dårlige indtjening kommer ovenpå flere beskyldninger om seksuelle krænkelser rettet mod ’House of Cards’-stjernen. Han er siden blevet fyret fra sidste sæson af House of Cards og Netflix har droppet alle forbindelser til ham.

Kevin Spacey skulle også have medvirket i Ridley Scotts film ’All the Money in the World’, men blev erstattet af Christopher Plummer i sidste øjeblik.

Udover den kontroversielle skuespiller, har filmen også hans Baby Driver co-star Ansel Elgort og Kingsman-stjernen Taron Egerton med på rollelisten. Filmens stjernespækkede line-up lader ikke til at gøre noget for publikum, der ser ud til fuldstændigt at have droppet den Oscar-vindende skuespiller.

Skuespillerens dårlige omtale lader heller ikke til at gøre noget godt for anmeldelserne. Filmen er indtil videre beskrevet som middelmådig og kedelig på trods af en god præstation fra hovedrolleindehaveren Ansel Elgort.

Filmen blev gjort tilgængelig på video on demand fredag før filmpremieren, hvilket højst sandsynligt også har medvirket til det dårlige billetsalg.

Billionaire Boys Club er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Er jeg den eneste der hellere ville høre om hvilke tjenester vi kan forvente at se den på her i Danmark? Jeg går ud fra at han er i lidt bad standing med Netflix, men det er faktisk en film jeg gerne ville se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

4 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

5 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

7 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter