Cookie- og Privatlivspolitik
Biografklub Danmark - masser af fordele

Biografklub Danmark - masser af fordele

En biografklub for alle filmelskere (advertorial)

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Biografklub Danmark er en landsdækkende filmklub, der nu på 24. år tilbyder dig en perlerække af nøje udvalgte kvalitetsfilm til halv pris i biograferne.

Biografklubben bruger hvert år lang tid på at finde og håndplukke de absolut bedste film til årets sæson. Så du er sikker på, at det er film, der er værd at tale om. Dette års fantastiske program byder på både danske og udenlandske filmperler, prisvindende instruktører, fremragende skuespil og medrivende historier.

Et medlemskab til Biografklub Danmark koster kun 98 kr for hele sæsonen. Når du melder dig ind, modtager du en rabatkupon til hver af de 10 udvalgte film. Læs alt om filmene her .

Viggo Mortensen og Mahershala i 'Green Book'

Med en rabatkupon fra Biografklub Danmark betaler du kun halv pris til alle ordinære forestillinger, i alle landets biografer, så længe deres udvalgt film er på plakaten. Du bestemmer selv tid og sted for hvornår du vil nyde de gode filmoplevelser. Du kan opbevare rabatkuponerne digitalt på din smartphone, så du altid har dem ved hånden, hvis du skulle få lyst til at gå i biografen.

Og det bedste er, at allerede når du har set 2-3 film, er dit medlemskab tjent ind. Er du selv forhindret i at gå i biografen og se en af filmene, kan du altid sende din rabatkupon til en ven, som derved kan få glæde af filmoplevelsen.

Med medlemskabet følger også en lang række andre fordele - som modtager af Biografklubbens nyhedsbrev inviteres man til 5-6 forpremiere (også til halv pris) i løbet af året, modtager tilbud og gode rabatter på andre store kulturoplevelser, mulighed for at deltag i konkurrencer om rejser, biografbilletter mm., og så kan du få nyheder og gode tilbud fra din favoritbiografer.

Esben Smed i Bille Augusts 'Lykke-Per'

Den første film i årets program er Bille Augusts episke storfilm Lykke-Per, der vises i biograferne fra i dag 30. august. 'Lykke-Per' er baseret på Henrik Pontoppidans Nobel-prisvindende klassiker, og er et hovedværk i den danske litteratur og fortælles nu i det helt store format med Esben Smed i hovedrollen som Per.

På jagt efter lykken flytter Per væk fra sit strenge barndomshjem i Jylland og sætter sejl mod København for at studere til ingeniør. Han er en moderne iværksætter og pioner med visionære drømme om at ændre Danmark. 

Selvom han er fattig, kaster han sig ud i det muntre selskabsliv, hvor han forelsker sig hovedkulds i den jødiske rigmandsdatter Jakobe. Hun fascineres af Pers stædighed og må til sidst give efter for kærligheden. Nu burde Pers lykke være gjort, men trods al sin fremgang har han svært ved at bryde båndene og slippe af med fortiden…

Se Lykke-Per til halv pris i biograferne. Køb et medlemskab til Biografklub Danmark på www.biografklubdanmark.dk

Så er du vild med gode film, så er klubben lige noget for dig. Læs alt om de øvrige film på Biografklubbens hjemmeside , hvor du også kan købe dit nye yndlingsmedlemskab med det samme.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

15 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden