Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Fra ABBA-hits til hårdtslående action

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Ugens tre premierefilm indtager biograferne torsdag den 19. juli. Man kan således se frem til en syngende genforening med Mamma Mia! Here We Go Again! samt den danske fantasyfilm Landet af glas og hårdtslående action med Sicario 2: Soldado.

Se trailers herunder og klik på titlerne for at bestille billetter.Mamma Mia! Here We Go Again!
I musical-opfølgeren 'Mamma Mia! Here We Go Again!' synges der ABBA-hits for fuld udblæsning. Her har Donnas datter, Sophie, i mellemtiden overtaget hotellet, som hun vil genåbne med en stor fest til ære for sin mor. Som dagen nærmer sig, begynder Sophie at tænke tilbage på sin mors fortid - nærmere bestemt den sommer, hvor Donna mødte Sophies tre fædre. For hvordan gik det egentligt til, at Donna blev gravid med hele tre mænd, og hvem af de dejlige herrer var i virkeligheden hendes sande kærlighed?Landet af glas
Den danske fantasyfilm 'Landet af glas' er skrevet og instrueret af de tidligere DR-børneværter Marie Rønn og Jeppe Vig Find. Filmen handler om drengen Jas, der bor alene på et nedlagt gartneri sammen med sin far. En dag finder Jas en pige og en gammel dame, der skjuler sig i familiens lade, og som siger, at de er en slags elvere, som ikke kan vende tilbage til deres hjem dybt i skoven. Sammen med sin ven, beslutter Jas at hjælpe Neia og Alva, selvom det betyder modstand fra hemmelige agenter. Men snart kommer de på sporet af en sjælden genstand, der muligvis er elverfolkets helbredende perle.Sicario 2: Soldado
Action-thrilleren ’Sicario 2: Soldado’ er en opfølger til Denis Villeneuves Oscar-nominerede Sicario fra 2015. I denne to’er eskalerer krigen mod de brutale mexicanske karteller ved den amerikansk-mexicanske grænse, da de er begyndt at smugle terrorister over grænsen. For at bekæmpe kartellerne genforenes agent Graver således med den tvetydige Alejandro - begge kender man fra den første film. Det betyder bl.a., at Alejandro kidnapper en af kartellernes datter for at optrappe konflikten, hvilket dog ikke forløber som han havde håbet på - og snart går det hele fra slemt til værre i en krig uden regler.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

1 dag siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

3 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

3 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

4 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

4 dage siden

Aktive debatter