Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars-instruktør sletter 20.000 tweets efter Disney-fyring

Star Wars-instruktør sletter 20.000 tweets efter Disney-fyring

Guardians of the Galaxy-afskedigelse har sendt chokbølger gennem Hollywood

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

The Last Jedi-instruktøren Rian Johnson har i den forgangene uge slettet intet mindre end 20.000 tweets fra sin Twitter-profil som en reaktion på Disneys fyringen af Guardians of the Galaxy-instruktøren James Gunn sidste weekend.

Johnson, der i øjeblikket arbejder på en ny Star Wars-trilogi for Disney, har forklaret, at oprydningen på hans Twitter-profil ikke er en del af et officielt direktiv, men simpelthen for at fjerne fremtidig ammunition mod ham. Det afslørede han i et tweet:

Den opsigtsvækkende fyring af James Gunn har sendt chokbølger igennem Hollywood, hvor flere kollegaer har reageret med stor ærgrelse over afskedigelsen, mens fans har taget stærkere midler i brug, bl.a. en underskriftindsamling for at få instruktøren tilbage til Guardians of the Galaxy 3.

Johnson har allerede været i vælten efter den blandede modtagelse af Star Wars: The Last Jedi - som nogle fans ville have fjernet fra sagaen - mens vi for nyeligt spurgte, om de vrede Star Wars-fans skulle slappe lidt af

Det spørgsmål, som bl.a. melder sig på banen efter Johnsons mange slettede tweets er, om det ikke et problem, at kendte ikke må have en mening udenfor fiktionen mere? Og om man skal straffes for sager fra fortiden, som man egentlig har undskyldt og lagt bag sig?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

er én ting, men det James Gunn tweetede var så usmageligt og direkte skadeligt, at jeg er sygt skuffet over ham. Elsker GotG, men har det fint med det, hvis han ikke vender tilbage til 3eren.
Der er så mange, der siger, at man ændrer sig på 10 år og at man skal have lov til at begå fejl; problemet er blot, at manden var over 40 da han tweetede dem. Hvis ikke man i den alder har fået forståelse for, hvad der er rigtigt og forkert, så får man det nok aldrig.

michael

det er synd at det lader til at være et nyt norm.
at ham der har skabt og stået bag GOTG bliver afskediget på denne måde for tweets der er så gamle er ude i hampen. man er et andet menneske så mange år senere og ALLE har lov at fejle.
ganske vist som en "kendt" personlighed så skal man passe på, for det man siger kan skabe utilsigtede problemer.

men folk skal også snart lærer en vigtig lektie:
"er det på nettet, kan det findes, er det på nettet, kan det ALDRIG fjernes!"

Julius

Bliver du kendt, så hold dig fra Twitter. Eller, hold dig i det hele taget fra Twitter. Twitter er efterhånden blevet til en mose af folk, hvor de mest ekstreme holdninger får den største opmærksomhed. Muligheden for 'pøblen' i mangel af bedre ord at have direkte kontakt til kendte mennesker resulterer bare i had og aggressioner på alle fronter. Det er afskyeligt at se på.

Så man kan sige mange ting om Donald Trump som præsident, men han har gjort noget, alle havde sagt var umuligt: Gjort Twitter endnu værre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Elizabeth

Lоkаle mødге hаг bгug fоr аnonуm SЕX!
Ваге besкed оg bede оm аt knеppе!

http://kissia.club

9 timer siden
Elizabeth

Hej! Веsøg min sidе i Sex Club -> http://kissia.club

9 timer siden
Elizabeth

Invitаtiоn til Sеx Сlub > http://kissia.club

9 timer siden
Elizabeth

Lokаlе mødге haг brug fог аnоnуm SEX!
Ваre besкеd оg bedе оm at kneррe!

http://kissia.club

9 timer siden
Elizabeth

Jeg lеdег еftег sеx, mеn vil du? Кom ind hеr - http://kissia.club

9 timer siden

Aktive debatter