Cookie- og Privatlivspolitik
Sex, gys & "dårlig" filmsmag kan redde os fra Trumps Amerika

Sex, gys & "dårlig" filmsmag kan redde os fra Trumps Amerika

Nicolas Winding Refn har noget på hjerte

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den danske instruktør Nicolas Winding Refn har aldrig været bleg for at sige sin mening til pressen, og nu har filmskaberen skrevet et indlæg i The Guardian, som revser Donald Trumps styre og anmoder filmskabere og filmkonsumenter til at gøre noget ved det… ved at se B-film!

- Det er en skræmmende tid at være i live på. De sidste seks måneder har jeg filmet i Amerika, og det virker mere og mere klart, at vi nu lever i et dystopisk reality tv-program, skriver Refn bl.a.

Så hvad kan vi, der lever og ånder gennem filmmediet, gøre ved det?

Ifølge instruktøren bør vi undgå at finde trøst i den hyggelige nostalgi i bedste Make-America-Great-Again-stil. I stedet anbefaler Refn, at vi kaster os ud i de grænseoverskridende oplevelser, finder stimuli i den såkaldte dårlige smag og opnår indre ro fra det vanvittige kaos.

- Fra jordskælv kommer muligheder. Vi har brug for at blive skubbet ud af vores komfortzoner - af vores selvtilfredshed, og for de fleste af os i Vesten, vores nemme liv, skriver Refn. 

Læs hele indlægget i The Guardian

I virkeligheden er indlægget jo en let skjult reklame for danskerens nye site ByNWR, hvor man kan streame gamle, oversete B-film af den mest underlødige skuffe (og ja, det er en god ting!).

- De seneste år har jeg købt og restaureret en masse gamle film som en hobby. Jeg spekulerede på, hvad jeg skulle gøre med dem. Så indså jeg, at jeg kunne dele dem gratis, så jeg startede et site, hvor de kunne blive streamet. Der er ingen bagtanker, du bliver ikke solgt nok. Tag imod det eller lad vær! Lyder budskabbet.

Nicolas Winding Refn er i gang med at optage Amazon-serien ‘Too Old to Die Young’.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

4 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

5 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

7 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter