Cookie- og Privatlivspolitik
Ny gyser fik Tarantino til at græde

Ny gyser fik Tarantino til at græde

Suspiria-genindspilning sammenlignes også med Kubrick

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) kaster sig næste gang over gysergenren med en genfortælling af Dario Argentos klassiske giallo-film Suspiria fra 1977.

Genindspilningen hedder også Suspiria og handler ligeledes om mørk magi på en danseskole, men ifølge de første reaktioner kan vi alligevel godt forvente noget helt andet - i hvert fald en film, der er endnu mere emotionel og vanvittigt klam.

Skuespillerinden Chloë Grace Moretz, der medvirker i filmen, har således været ude og sammenligne værket med moderne Kubrick, mens instruktøren selv har afsløret, at filmen fik Quentin Tarantino til at græde.

- Jeg viste den til Quentin Tarantino. Vi har været venner siden, vi var i juryen ved Venedig Filmfestivalen. Jeg var nervøs, men spændt på at få hans råd. Vi så den hjemme hos ham, og hans reaktion varmede mig. Han var entusiastisk omkring filmen, til sidst græd han og krammede mig. Det er nemlig en gyser, men også et melodrama, mit mål er at få dig til at se på rædslerne uden at kunne kigge væk, fordi du er for fascineret af karaktererne, fortalte Guadagnino til La Repubblica.

Og Tarantino er ikke den eneste, der har reageret.

Tilbage i april blev noget af filmen vist ved CinemaCon-konferencen lige efter en frokostpause. Scenen, de så, skulle have været så ekstrem, at publikum havde svært ved at holde maden i sig. Oven i hatten har hovedrolleindehaveren Dakota Johnson udtalt, at hun måtte i terapi efter optagelserne.

'Suspiria' er med andre ord allerede ret så hypet. Og mens vi venter på den danske premiere-dato, kan vi nyde den første trailer lige her:

Tilda Swinton og Jessica Harper fra den originale film medvirker også i gyseren, der pt. står til at åbne i USA til november.

Suspiria afventer dansk premieredato  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Hvis den får rosende ord af Tarantino, skal den da naturligvis ses! Håber, den får dansk premiere.

skyggeulv

..Da jeg ikke er meget til gysere, og slet ikke den slags som er 'klamme'.

Men har set Call Me By Your Name, og det lyder til at Luca Guadagnino forstår at vise- og berøre menneskers følelser på en mærkbar måde, uanset hvad genre han udfolder sig i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente user/944816
Bente user/944816

Disse 3 film er nok mine ynglings fra i år indtil videre:
Green Book
Gøg og Gokke
Avengers: Endgame

7 timer siden
Vakse Viggo

Forfatteren må godt lave en historie, som foregår nogle år efter, at Snow er død.

9 timer siden
Vibmuser/610338
Vibmuser/610338

Jeg har lyst til at se rigtig mange af filmene, men Løvernes konge må være helt fantastisk at se i biografen

13 timer siden
peter

Håber den lever op til den originale og ikke bare er endnu en action flop fra Hollywood, må gerne havde 80’er atmosfæren over sig, også glad for at

14 timer siden
Setsu

Den ser virkelig fantastisk ud, på musical og performance aspektet!! Jeg skal liiiiiige vænne mig til deres udseende.

14 timer siden

Aktive debatter