Mavericks protegé i Top Gun 2 er fundet

Opdateret: Tom Cruises nye co-pilot
Billede
(© Divergent/Nordisk Film)

Opdateret: Miles Teller skal spille Gooses søn i den kommende Top Gun 2. Det beretter Variety, der dermed bekræfter de rygter, som vi skrev om i sidste uge. Således er Glen Powell og Nicholas Hoult sorteret.

--------------------------------

Når Top Gun 2 rammer den store lærred i sommeren 2019, vil Tom Cruise og Val Kilmer med sikkerhed vende tilbage i de ikoniske roller som Maverick og Iceman.

Til gengæld mangler én vigtig rolle at blive besat...

Efter Mavericks højre hånd,Nick "Goose" Bradshaw, mistede livet i den første Top Gun-film, vil hans minde nemlig blive båret videre i form af hans voksne søn, som formentlig ender med at blive en slags protegé til Cruises erfarne pilot.

De to mænd skal dog en del modstand igennem først. Maverick fungerer i fortsættelsen som underviser for den nye generation af hotshot-piloter, og her kommer sønnen Wringley ind i billedet. Han er i 20erne, flot, succesfuld og en fandens pilot. Med andre ord, så minder Goose junior i den grad om Maverick, men han afskyer selvsamme person og holder ham ansvarlig for sin fars dødsfald i luften 30 år tidligere.

Men hvem skal så spille rollen som Gooses søn?

Castingprocessen er i fuld gang, og navne som Dylan O'Brien og Austin Butler har været oppe og vende, men er efter sigende blevet sorteret fra undervejs. 

Nu melder rygtet, at valget står imellem Glen Powell (Set It Up), Nicholas Hoult (X-Men: Apocalypse) og Miles Teller (Whiplash).

Hvilken er din favorit til rollen som Gooses søn? 

NETFLIX/SILVER PICTURES/NORDISK FILM

Top Gun 2: Maverick får dansk biografpremiere 11. juli 2019.