/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk Podcast #6:  Det store Mission: Impossible-afsnit

Kino.dk Podcast #6: Det store Mission: Impossible-afsnit

Vi varmer op til Mission: Impossible - Fallout

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Denne podcast kommer til at byde på mere Tom Cruise end nogensinde før. Den står nemlig på Mission: Impossible-franchisen, da vi varmer op til den sjette film i serien med Mission: Impossible – Fallout, der har premiere den 2. august. 

Vi dykker således ned i serien, som vi gennemgår film for film. Hartvig har desuden været i Paris for at interviewe en del af holdet bag ’Fallout’, hvilket vi kommer til at snakke om, videre til en diskussion om vi er for enten Top Gun eller Minority Report?

I podcasten rangerer vi ligeledes filmene fra værst til bedst, mens vi også bryder franchisen ned i biograftal - og så kigger vi bl.a. også på, hvilke film vi gerne vil se Tom Cruise indtage i fremtiden.

Du kan lytte til podcasten herunder, mens du også kan finde den på iTunes, hos libsyn og i din podcast-app på din iPhone, hvor du ligeledes også finder vores øvrige episoder.Du er altid velkommen til at sende os ris, ros og idéer på podcast@kino.dk – og husk endelig også at abonnere på podcasten, så du ikke misser et afsnit.Kino.dk podcast #6 –
indhold: 
00:00:00: Indledning 
00:03:50: Intro til M:I-franchisen
00:07:40: 'Mission: Impossible' (1996)
00:18:00: 'Mission: Impossible 2' (2000)
00:30:15: 'Mission: Impossible III' (2006)
00:41:25: 'Mission: Impossible – Ghost Protocol' (2011)
00:52:30: 'Mission: Impossible – Rogue Nation' (2015)
01:04:14: 'Mission: Impossible – Fallout' (2018)
01:12:17: M:I-filmene fra værst til bedst
01:20:16: Er der en fremtid for M:I-franchisen?
01:22:10: Hvilken mission til en mulig ‘M:I 7’?
01:23:43: Afslut sætningen - Tom Cruise-edition
01:26:25: Talknuseren - M:I-edition
01:34:53: Film vi glæder os til
01:37:09: Afslutning 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Endnu et hygge afsnit :) i kommer godt i bund på hver film, dog forstår jeg ikke hvorfor der skulle nævnes MI6: Fallout så meget når i alligevel ikke ville snakke om den.Har ikke de vilde forventninger til Fallout, da det lidt ligner Rogue Nation med samme nærmest Fast and Furious action scener, men nu sagde instruktøren jo at han havde skaffet et nyt hold og ville få en anden stemning med, så håber det bliver lidt noget andet, ellers ville jeg godt som nogle af jer, tilbage til den første hvor vi er i de lidt mere undercover/agent missioner uden det hele skal ende i en stor eksplosion. Og ja serien skal ende med Tom Cruise, ellers skal de prøve noget helt andet, så vi ikke ender med en ny Bourne: Legacy eller Transporter: Refueled, ingen kan erstatte Tom Cruise i den rolle.

Og Tom Cruise med fuldskæg er da set før i fx Collateral, Tropic Thunder og The Last Samurai.

Det var fint at få jeres personlige rangering af filmene, det er bare ikke nemt at få et overblik når vi er nået til top 3, med hvem der har hvad hvor, så måske til næste gang lav jeres liste i beskrivelsen (selvom det måske ødelægger lidt den spænding i prøvede at bygge op), eller lav en fælles rangering som i har gjort før :)

Min rangering
1: Mission impossible: Ghost Protocol
2: Mission impossible
3: Mission impossible 3
4: Mission impossible: Rogue Nation
5: Mission impossible 2

Bjarke Friis Kristensen

Hej Michael,

Mange tak fordi, du lytter med - og for dine tanker om podcasten. Det sætter vi stor pris på :) Nå ja, Tom Cruise har da bestemt rocket et fuldskæg før. Du har helt ret. I Mission: Impossible-serien er det dog nok det mest pjuskede skæg-look, han har haft - mens hans sjoveste look måske er i 'Tropic Thunder'? Haha :) Og fedt med din personlige rangerering af filmene - det er altid spændende at rangere sådanne franchises fra værst til bedst - og ikke mindst at se andres lister.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Mark Lyng Plym Källstrøm

James Bond er jo legendarisk. Det er Mission Impossible også.
Men kan man forestille sig om 30 år at der er over 20 afsnit af serien om Ethan Hunt?

Bjarke Friis Kristensen

Hej Mark,

Godt spørgsmål :) Det er faktisk bl.a. også noget af det, vi snakker om i podcasten. For ja, kan Tom Cruise erstattes og hvad er fremtiden egentlig for Mission: Impossible-franchisen?

Mvh. Bjarke, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

1 dag siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

2 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

3 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter