Cookie- og Privatlivspolitik
Joaquin Phoenix skal spille Jokeren i sin egen solofilm

Joaquin Phoenix skal spille Jokeren i sin egen solofilm

Manden bag The Hangover-filmene instruerer

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Der her i længere tid svirret rygter om, at Joaquin Phoenix skulle spille Batmans ærkefjende Jokeren. Nu er den dog god nok, da filmen officielt har fået grønt lys af Warner Bros.

Der bliver tale en oprindelseshistorie, som således dykker ned i, hvordan Jokeren blev til Jokeren, mens visse kilder hævder, at fortællingen kommer til at udspille sig i 1980’erne og vil være en form for et gritty krimi-drama.

Det er måske lidt overraskende Todd Phillips, der både skal instruere og være med til at skrive filmen. Han er nemlig manden bag primært en række komedier, så som The Hangover-trilogien samt de fjollede Old School og Due Date.

Joaquin Phoenix har desuden udtalt, at han ser det at skulle spille Jokeren som noget helt unikt. Phoenix fortæller bl.a. også, at han faktisk frygter at give sig i kast med en så ikonisk karakter: "It scares the f**king shit out of me", som han selv formulerer det.

Læs også vores guide til de mange kommende superhelte-film.

Senest indtog Jared Leto rollen som den ikoniske skurk i Suicide Squad. Han forventes desuden at vende tilbage som Jokeren i en sequel, mens Warner Bros. også skulle have en anden solo-Joker-film på tegnebrættet med Leto i titelrollen. Der venter således to inkarnationer af den rablende grinebider forude.

Phoenix’ Joker-film er sat til at starte optagelser allerede til september og har en forventet premiere engang i 2019, hvis alt flasker sig.

Er Joaquin Phoenix den rette mand til at spille Jokeren?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg er rigtig spændt det her nye DC univers, som vist kommer til at hedde DC Dark eller DC Black. Ligesom med X-Men er jeg holdt op med at hitte rede i sammenhængen, men det vigtigste og vide er, at det ikke er forbundet til DCEU. Jokeren er omgærdet af mystik, og spørgsmålet er om det er klogt at give ham en oprindelshistorie. Det er selvfølgelig gjort flere gange med blandede resultater. Det bliver i hvert fald interesant, at se Joaquin Phoenix i rollen.

Jonas

Glæder mig til at se deres bud på Jokerens oprindelseshistorie. Jokeren som figur er jo en smule mytisk i den forstand, at ingen definitivt ved, hvor han kommer fra, selvom der er mange gode bud. Det her kommer så til at blive ét af de bud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

1 dag siden
Heine

Tak for deling!

1 dag siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

4 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter