Cookie- og Privatlivspolitik
Endelig! Zombieland 2 får premiere i 2019

Endelig! Zombieland 2 får premiere i 2019

Gensyn med Woody Harrelson, Emma Stone og Jesse Eisenberg

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Der har længe verseret rygter om en opfølger til zombie-komedien Zombieland fra 2009. Nu er den imidlertid god nok, da Zombieland 2 netop er blevet annonceret af Columbia Pictures. Vi kan således se frem til en zombie-sequel på 10-året for den første film.

Det bliver oven i købet med det det originale hovedcast tilbage i deres respektive roller. Man kan derfor glæde sig til et gensyn med Jesse Eisenberg, Woody HarrelsonEmma Stone og Abigail Breslin.

Hvorvidt Woody Harrelson også denne gang har tænkt sig at nakke de levende lig med både en banjo og et baseballbat, melder historien dog endnu intet om. Ligesom vi også må vente med at se, hvilke overraskende cameos, der dukker op.

Ruben Fleischer vender desuden tilbage i instruktørstolen. Men inden den står på morsomme zombier, er Fleischer aktuel med Venom, som lander i biografen den 18. oktober og har Tom Hardy i titelrollen som den grumme Spider-Man-karakter.

‘Zombieland 2’ starter optagelser til januar og med en forventet premiere i oktober 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det var godt nok også på tide. Etteren er da en herlig komisk tilgang til zombiegenren med skønne figurer og hvor er det bare godt nyt, at de alle returnere til deres roller nok engang. Denne vil jeg glæde mig helt afsindigt til. Anbefaler på det stærkeste etteren til folk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

10 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

1 dag siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden

Aktive debatter