Comic Con 2018: De 7 største nyheder

Masser af superhelte, trailers og gys
Billede
(© UIP)

San Diego Comic Con er slaraffenland for filmnørder, og igen i år er vi blevet fodret med masser af store trailers og nyheder, men desværre også en enkelt streg i regningen. 

Nørde-sammenkomsten er netop afsluttet, og vi samler her alle de nye trailers fra Aquaman til Godzilla 2: King of the Monster.

Klik på titlerne for at læse mere og se premieredatoen.

Godzilla 2: King of the Monsters
Første stemningsfulde smugkig på næste års kæmpe monsterfilm, der er en opfølger til filmen fra 2014. Denne gang er Millie Bobby Brown fra 'Stranger Things' kommet på rollelisten, mens gyserinstruktøren bag Trick 'r Treat styrer løjerne bag kameraet.

Aquaman
DC's vand-helt Aquaman er klar til at forsvare sit kongerige Atlantis i sin kommende solofilm. Den første, våde trailer lover masser af farver, glimt i øjet og ikke mindst dryppende action. Jason Momoa er klar i titlenrollen overfor et væld af stjerner, der bl.a. indebærer Nicole Kidman, Amber Heard og Patrick Wilson.

- Shazam!
Warner Bros. og DC havde endnu en trailer oppe i ærmet til årets Comic Con, nemlig det første kig på den kulørte superhelte-film 'Shazam!', hvor en dreng får overmenneskelige kræfter og kan forvandle sig til helten Captain Marvel. Med masser af humor og tegneserie-æstetik er det allerede én af de film, som vi glæder os allermest til at se næste år!

- Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser
I anden del af Harry Potter-forløberen er Newt tilbage, og denne gang står han overfor de mørke kræfter i skikkelse af troldmanden Grindelwald - ved sin side har Newt dog heldigvis en yngre Dumbledore. Den nye trailer lover os masser af magi, monstre og et mageløst episk opgør.

Glass
Trilogien fuldendes, når M. Night Shyamalan til næste år giver os 'Glass', der følger i fodsporerene på Unbreakable og sidste års Split. På rollelisten er Samuel L. Jackson, Bruce Willis og James McAvoy - alle med overmenneskelige kræfter - og hvis den første trailer er en indikation på, hvad vi kan forventes os, så bliver det her sindssygt:

- Annabelle 3 og en anden, ny dræberdukkefilm
Udover, at James Wan havde premiere på traileren til sin superhelte-film 'Aquman', så introducede The Conjuring-instruktøren også nye detaljer om den kommende gyser-opfølger 'Annabelle 3', der med hans ord bliver "en hjemsøgt gyser-udgave af Nat på museet" - læs mere her.

Mens Comic Con kørte kom det også frem, at Wan og producer Jason Blum (Insidious, Get Out) arbejder på en anden film om en live-size dræberdukke med titlen 'M3GAN'.

- Guardians of the Galaxy 3-instruktør fyret over tweet
Instruktør James Gunn skulle have deltaget i Disneys panel på Comic Con, men han dukkede aldrig op, da han i midlertidig blev fyret over nogle 10 år gamle og kontroversielle tweets. Læs mere om historien her.