Cookie- og Privatlivspolitik
Bliver de kommende to X-Men-film aflyst?

Bliver de kommende to X-Men-film aflyst?

Dark Phoenix og The New Mutants på gyngende grund… 

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Det er et tumult liv de to kommende X-Men-spinoffs lever. Således har de to film, henholdsvis Dark Phoenix og The New Mutants, blevet rykket frem i premierekalenderen ad flere omgange, mens der også har været sin del af ekstraoptagelser på de to produktioner.

Nu bringer MovieWeb historien om, at en ny rapport er dukket op, der påstår, at Disney og Fox planlægger helt at lægge de to superhelte-film i graven grundet, at problemerne med projekterne skulle være uoprettelige.

Oprindeligt var ‘The New Mutants’ ellers planlagt til en biografpremiere tidligere i år – og havde også en trailer ude helt tilbage i 2017.

Fox skulle dog efter sigende have kaldt den endelige version af ’The New Mutants’ for både “kedelig” og “ikke til at se færdig”. Derfor kom de omtalte og ikke mindst omfattende ekstraoptagelser på banen, hvilket rykkede premiere helt frem til august 2019.

MovieWeb har dog ikke ligeså detaljerede oplysninger på ‘Dark Phoenix’, men spekulerer i, at produktionen står med lignende problemer. Hvilket ikke er utænkeligt med tanke på dens ligeledes fremrykkede premieredato, der senest er gået fra en biografpremiere i år og helt frem til februar 2019.

Mest alarmerende synes det dog at være, at Fox - ifølge den nævnte rapport - nu helt overvejer at droppe de to X-Men-film. Hvorvidt det kommer til at ske, må vi afvente at se…

Hvorom alting er, så står X-Men: Dark Phoenix til dansk biografpremiere den 7. februar 2019 og X-Men: The New Mutants til 1. august 2019 - så længe det nu holder.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Apocalypse var umådeligt ringe, og det var bl.a. fordi Sophie Turner var totalt fejlcastet i rollen som unge Jean Grey. Hun kunne ikke snakke med Amerikansk accent, og det gjorde bare hele hendes performance umådeligt cringy, og fatter ikke de overhovede valgte hende?! Minder desværre for meget om Jennifer Lawrence, der også nærmest har ødelagt Mystique som karakter :/
Og nu skal Sophie Turner så spille hovedrollen i en ny X-Men film?! Det bliver ikke godt...

DJN

lige til at sige, at tiden for Dark Phoenix er overskredet. Den skulle være lavet dengang det stadig var Famke Janssen der havde rollen.

Mickey

I det hele taget, så burde de have fortsat med "det gamle hold" efter Days of Future Past. Fox er bare ikke lykkes godt med at recaste mutanterne, så de fatter ikke de fortsætter?! De lykkedes med Fassbender, McAvoy & Hoult, men ellers ingen synes jeg :/

Lasseuser/249033

Aflysningen af de to film var heldigvis bare et rygte, som startede på et internetforum. Det har FOX sidenhen bekræftet, og de har sagt at begge film stadig får premiere.

Det ville da også være lidt fjollet at stoppe alle FOX's X-Men film, når handlen ikke engang er gået igennem. En så stor sammenlægning skal godkendes af det amerikanske senat, og det forventes at den proces kommer til at tage 6 måneder til et år. Det giver derfor mening at slå lidt koldt vand i blodet i forhold til Disney/Fox/Marvel samarbejdet.

Anders

Ja, der må rulle hoveder hvis de to film går i vasken.. Imponerende at det kan gå så galt med de budgetter.

Jacob

For 71,3 mia. dollars trumfede Disney den 27. juli Comcast, og vil med købet af Fox’ film- og TV rettigheder, stå for næsten halvdelen af det som kommer fra Hollywood. Det amerikanske justitsministerium kan dog stikke en kæp i hjulet på handlen. Set i lyset af det giver det mening at lukke ned for X-Men, og genstarte mutantgruppen på ny i MCU. Kevin Feige har dog planer for de næste 20 film efter ‘Avengers: End Game’, og det bliver spændende om, hvis købet går igennem, påvirker de planer. Måske lidt i stil med Spider-Man i ‘Captain America: Civil War’, hvor netsvingeren blev skrevet med inden bytteaftalen med Sony var på plads.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter