Black Widow-filmen ser endelig ud til at blive virkelighed

Instruktøren er fundet
Billede
(© Disney)

Vi har tidligere skrevet om den kommende Black Widow-film, hvor vi faktisk stillede spørgsmålet, om Marvel turde hyre en kvindelig instruktør til deres heltinde-film? Svaret har vi fået nu.

Det gjorde de. Cate Shortland er nemlig blevet hentet ind som instruktør. Den australske filmmager blev efter sigende udvalgt blandt 70 kandidater, hvor især et positivt møde med Scarlett Johansson betød, at den 49-årige instruktør løb med jobbet.

Manuskriptforfatter Jac Schaeffer har skrevet det første udkast til historien om den russiske superagent, der ifølge de nyeste rygter kommer til at udspille sig før den første Avengers-film. Dette er dog ikke bekræftet, mens produktionens øvrige detaljer fortsat hemmeligholdes. 

Scarlett Johansson vender selvfølgelig tilbage i rollen som Natasha Romanoff - og efter at have ventet i flere år på en solofilm, kan vi godt begynde at sætte forventningerne op til Black Widow. Vi er tættere på en aldrig før - selvom filmen dog endnu ikke har fået en premieredato.

Filmen bliver Marvels anden planlagte storfilm med en kvindelige superhelt i førertrøjen, til marts næste år får vi nemlig Captain Marvel.

I øjeblikket kan Marvel-heltinden The Wasp opleves i Ant-Man and The Wasp i biografen.