Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i juli

5 film du skal se i juli

Marvel, ABBA & vampyrer på sommerferie

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Det kan godt være at vejrudsigten ser lovende ud for juli, men det gør programmet i biograferne altså også! Så har du brug for en afkøling i mørket, så er der en masse spændende titler på vej til dig.

De fem film, som brugerne på kino.dk ser mest frem til, er bl.a. efterfølgeren til det populære musical Mamma Mia og Marvels mindste superhelt. 

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk's brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme. 

MAMMA MIA 2: HERE WE GO AGAIN/UIP

Syng med når efterfølgeren til filmatiseringen af den utrolig populære musical fra 2008 rammer biograferne. Sophie er blevet gravid, og samtidig begynder hun at grave i sin mor Donnas fortid. Historien bevæger sig frem og tilbage i tiden og fortæller, hvordan relationer, der blev skabt i fortiden, har indflydelse på nutiden. Rollelisten består af flere kendte ansigter som Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan og Colin Firth, mens Lily James er ny i Mamma Mia!-sammenhæng.

SKYSCRAPER/UIP

Actionbraget følger Will Ford, en tidligere FBI-gidselforhandler og krigsveteran, der nu arbejder i sikkerhedsbranchen. Det bringer ham og familien til Hong Kong, hvor han skal tjekke sikkerheden i verdens højeste bygning. Men da en brand bryder ud og hans kone og to børn er fanget i højhuset, må Ford redde dem - samtidig mistænkes han dog for at stå bag det hele. I hovedrollen ses Dwayne 'The Rock' Johnson, der bl.a. skal stå overfor danske Roland Møller. Instruktøren har tidlgiere stået bag den populære komedie Central Intelligence, også med The Rock.

ANT-MAN AND THE WASP/WALT DISNEY PICTURES

Marvels mindste superhelt vender tilbage - efter sin første film fra 2015. Paul Rudd spiller igen Scott Lang, der iført sin Ant-Man-dragt kan kontrollere insekter og skrumpe til myrestørrelse. Det er hændelserne i Captain America: Civil War, der ligger til grund for filmens handling, hvor Lang skal balancere livet som superhelt og far. Evangeline Lilly er tilbage som Hope van Dyne, men iklæder sig denne gang en skrumpedragt, der gør hende til heltinden The Wasp. Den nye fortælling om myremanden og hvepsen skulle efter sigende være en forløber til begivenhederne i den ventede Avengers 4.

SICARIO 2: SOLDADO/NORDISK FILM

Efterfølgeren til den stærke action-thriller Sicario fra 2015. Da kartellerne begynder at smugle terrorister over den amerikanske grænse tager agent Matt Graver kontakt til Alejandro. Han kidnapper kartellederens datter for at optrappe konflikten, men da faren er villig til at ofre sin egen datter, ligger hendes skæbne i Alejandros hænder. I etteren havde Josh Brolin og Benico Del Toro er tilbage i deres roller fra den første film.

HOTEL TRANSYLVANIA 3/UIP

I animationsfilmen er de velkendte gyser-figurer i børnehøjde tilbage. Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie. Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse. Ombord på skibet findes alt fra den dejligste mad til monstervolleyball og eksotiske udflugter, og både familie og venner nyder opholdet og hinandens selskab. Men så bliver Drac forelsket i den fristende, men farlige skibskaptajn Eunice, dog med den spirende forelskelse bliver der langt mindre tid til dem, han rejste sammen med.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benjamin

skuffende, og ikke børneopsparingen værd

Mark Lyng Plym Källstrøm

Men vejret lover godt... Så det bliver nok svært for biograferne at sælge billetter :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden