Cookie- og Privatlivspolitik
3 grunde til at se actionfilmen Hotel Artemis

3 grunde til at se actionfilmen Hotel Artemis

Velkommen til forbryderhospitalet (advertorial)

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Når du skal søge ly for den danske hedebølge, er en afkølet biografsal et rigtig godt bud - og med den premiere-aktuelle Hotel Artemis får du mulighed for at vælge en underholdende sommer-actionfilm.

Actionfilmen udspiller sig i et dystopisk Los Angeles i 2028 præget af gadeoptøjer.  I 22 år har sygeplejersken Jean styret Hotel Artemis - et hemmeligt hospital kun for kriminelle med medlemskab. Stedets sikkerhed opretholdes gennem nogle meget stringente regler, der bl.a. indebærer, at de lyssky patienter ikke må slå hinanden ihjel, mens de er indlagt.
 
Men da både Jean og stedets kriminelle gæster begynder at bøje reglerne, udvikler stedet sig imod det rene kaos.

Hvis du er typen, der kræver lidt mere overbevisning, så giver vi dig her tre rigtig gode grunde til at se 'Hotel Artemis':

1. Skuespillerholdet: Gode kendinge og nye ansigter
Rollelisten er imponerende! Jodie Foster er tilbage på det store lærred for første gang i 5 år, og i rollen som sygeplejesken Jean ser vi nye facetter af hendes skuespil - og med sig har hun en kult-favorit, nemlig Jeff Goldblum, der giver den som sofistikeret gangster-boss.

De to gøres følgeskab af en lang række både kendte og nye navne, herunder den altid sjove Charlie Day, Star Trek-skuespilleren Zachary Quinto, stortalentet Sofia Boutella, som allerede har vist sine action-evner i film som 'Kingsman' og 'Atomic Blonde' og den roste Sterling K. Brown samt fan-favoritten Dave Bautista, der igen viser sit komiske talent blandet med sin voldsomme maskulinitet og følsomhed, som vi kender fra hans rolle som Drax i Marvel-filmene.

2. En original og anderledes vinkel
Et hospital for forbrydere med medlemskab - 'Hotel Artemis' har en original og sjov præmis, og selvom det meste udspiller sig på netop hospitalet, så har stedet flere hemmeligheder og mystiske afkroge.

Samtidig truer den dystopiske verden udenfor, der konstant udfordrer stedet og ikke mindst dets patienter. Hotel Artemis bliver således også næsten en karakter i sig selv midt i det spraglede karaktergalleri med mordere, røvere og våbensmuglere. 

3. Actionfilm med et twist
Instruktør og manuskriptforfatter Drew Pearce, der har skrevet film som 'Iron Man 3' og 'Mission Impossible: Rouge Nation', har en spændende stil, der mikser 80'ernes bombastiske neon-farver og til tider komiske og tykke stemning med en mørk, dommedags-film noir-atmosfære og spændstig, moderne action.

Med sig bag kameraet har Pearce også haft stærke kræfter, der i den grad har smittet af på den flotte og intense filmoplevelse. Fotografen Chung-hoon Chung har nemlig tidligere styret kameraet på film som Oldboy og It, mens han har haft danske Nicolas Winding Refns hofkomponist, Cliff Martinez, til at stå for den skarpe musik - som han også gjorde det i Drive og The Neon Demon

Hotel Artemis kan ses i biografen fra 26. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

4 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter