Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Fra årets mest ventede gyser og far til fire

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Ugens premiererfilm indeholder alt fra gys til familiefilm! Lidt for enhver smag. 

Hereditary
I gyseren står familien Graham overfor begravelsen af bedstemoren Ellen, der haft et anstrengt forhold til sin datter, Annie. Men da familien rammes af endnu en tragedie, splitter det dem ad, og midt i sorgen begynder Annie at søge efter alternative måder at komme i kontakt med de afdøde. Men det skulle hun aldrig have gjort, for hun kommer nemlig på sporet af en skræmmende familiehemmelighed og den ondsindede skæbne, som synes at vente dem.

 

Far til fire i solen
I familiefilmen er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og hygge. Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov, som igennem hele deres skoletid har været på nakken af Far.

 

Du er den
Komediefilmen følger en gruppe tidligere klassekammerater, der har haft gang i en seriøs omgang tagfat de sidste 30 år. Legen bliver dog gradvist mere og mere ekstrem, og det kræver, at vennegruppen kan rejse hele USA rundt for at følge med. Komedien, der er i samme kategori som bl.a. ’Tømmermænd i Vegas’, har en stærk rolleliste med Jeremy Renner, John Hamm, Jake Johnson, Hannibal Buress og Ed Helms i hovedrollerne. 

 

Huset ved havet
Familiedramaet handler om tre midaldrende søskende, der samles i deres barndomshjem ved kysten uden for Marseille, efter deres far har lidt et slagtilfælde. I forbindelse med genforeningen begynder konflikter at optrappes, fortidens spøgelser melder sig, mens nye muligheder opstår - også på kærlighedsfronten. Instruktøren, Robert Guédiguian, har tidligere stået bag dramaet Kilimanjaros Sne.

 

Skytsenglen
Thrilleren er baseret på den sande historie om det såkaldte hypnosemord, der fandt sted i København i 1951, hvor et mislykket bankrøveri resulterer i et brutalt dobbeltmord. Politiet fanger hurtigt den skyldige, 28-årige Pelle Hardrup. Men der er noget mystisk ved hele affæren, og især gerningsmanden, som synes at have været i en form for trance. Filmen er en co-produktion mellem Danmark, Finland og Kroatien. Således har danske Pilou Asbæk hovedrollen overfor bl.a. amerikanske Josh Lucas. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.