Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Dinosaurer, aliens og ræs på programmet

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I denne uge er der intet mindre end seks film, som har premiere! Biograferne bliver således holdested for alt fra dinosaurer over fjollede jungledyr til venlige rumvæsner. 

Junglebanden
Animationsfilmen er baseret på tv-serien af samme navn og handler om pingvinen Monrad og sin gruppe af venner, der forsøger at opretholde orden og retfærdighed i junglen, hvor de lever. Nu møder de imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

Jurassic World: Fallen Kingdom/UIP

Jurassic World 2: Fallen Kingdom
Efterfølger til den populære Jurassic World, der solgte 458.000 billetter i de danske biografer. Denne gang må Owen og Clarie igangsætte en større redningsaktion, da et vulkanudbrud truer med at udrydde alle dinosaurer på øen. Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i rollerne fra den forrige film, ligesom at en gammel kending fra franchisen også dukker op.

 

Racer and the jailbird/Savage Film

Racer and the jailbird
Den elegante Gino forelsker sig i den unge racerkører Bénédicte. Følelserne gengældes, men han arbejder vist ikke på den rigtige side af loven, og et større og ikke ufarligt kup er under forberedelse i Bruxelles. Den kvindelig hovedrolle spillede titelrollen i den kritikerroste Adéles liv - Kapitel 1 & 2, og den mandlige modpart medvirkede i spionthrilleren Red Sparrow tidligere på året.

 

Sig det' løgn, Luis!/Ulysses Filmproduktion

Sig det' løgn, Luis!
I den dansk-producerede animationsfilm er 12-årige Luis' far ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe Jorden. Han tilbringer derfor hele natten med sin stjernekikkert og sover om dagen, så Luis må mere eller mindre passe sig selv. Det er naturligvis et problem for drengen, og det bliver kun værre, da både naboer og skole mener, at Luis ville have det bedre på et skolehjem.

 

Sommeren 1993/Avalon

Sommeren 1993
Dramaet handler om den seksårige Frida, der mister begge sine forældre. Den forældreløse pige sendes derfor hjem til sin onkel og tante på landet for at bo. Frida har dog svært ved at tilpasse sig sit nye liv, mens hun også bærer på den smertelige sorg over sine forældres død. Filmen er instruktør og manuskriptforfatter Carla Simóns prisvindende spillefilmsdebut. 

 

Good Manners/Canal+

Good Manners
Den brasilianske film handler om Clara, som bor i et fattigt område i udkanten af Sao Paulo. Hun tager et job som barnepige for et endnu ufødt barn af den velhavende Anna. Det går alt sammen fint – sådan da, og de to kvinders forhold udvikler sig erotisk. Men Annas tiltagende mærkelige opførsel antyder en mørk hemmelighed...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

7 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

14 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter