Cookie- og Privatlivspolitik
Tre nye Kingsman-film på vej

Tre nye Kingsman-film på vej

- og en mini-serie!

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

Blev du, ligesom mange andre, helt opslugt at Kingsman-universet i Kingsman: The Secret Service og dens efterfølger Kingsman: The Golden Circle? Så kan du godt læse videre, for der er nemlig gode nyheder til dig!

Instruktør Matthew Vaughn har via Empire annonceret sine planer om udvide Kingsman-franchisen med hele tre film mere og en tv-serie. 

'Kingsman 3' var allerede annonceret for et år siden, men der var tvivl omkring hvorvidt filmen faktisk ville blive til noget. 

Men nu er en 3'er altså bekræftet og ifølge instruktøren, vil filmen være konklusionen på forholdet mellem spionen Eggsy og hans mentor Harry Hart. 

Udover at 'Kingsman 3' er annonceret, har Vaughn bekræftet to yderligere spin-offs til trilogien. Den første vil komme til at foregå i det 19. århundrede og har fået titlen 'Kingsman: The Great Game'. 

Instruktøren sammenligner "konsistensen" af 'Kingsman: The Great Game' med Fantastiske skabninger... og hvor de findes og de nuværende Star Wars spin-offs, som alle undersøger andre tidsperioder i forhold til de populære franchises. 

Det andet spin-off, som Vaughn har på tale, vil eftersigende omhandle den amerikanske søster-organisationen. Det forventes, at lederen af statsmændende, som spilles af Jeff Bridges, vil vende tilbage og muligvis i selskab af Channing Tatum og Halle Berry.

Sidst, men ikke mindst, er der tale om en otte-timers mini-serie, som er baseret på Kingsman-universet. Der vides ikke meget om denne endnu, men vi venter spændt på mere info!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Isabella

Min kæreste og jeg så den første film, og blev positivt overrasket og helt vild med dette univers. Den anden film viste endnu engang at være utrolig, og wow. Min kærestes yndlings scene er stadig fra den første film i kirken, hvor der er skudt en exceptionel scene! Men man kan ikke undgå at blive bekymret, fordi kan de blive ved med at ramme det samme awesome random, sindssyge men klassiske stil niveau? Det bliver spændende, men jeg håber også at det ikke bliver for meget!

CINEMANDRUP

Disse film har virkelig en charme bag sig med et godt solidt cast, vild god underholdning, fede replikker, actionfyldt kameraføring, stemning, stil og hammer godt musik tema. Er så vild med disse film og er glad for mere i fremtiden.

En enkelt lille misser for mig, var Channing Tatum, som jeg ikke følte passede så godt ind i lige dette univers

Jacob

Jeg er selv blevet stor fan af agentfilmene, hvor dumsmarte replikker og fed kameraføring er en fast del af universet. Især ‘Kingsman: The Great Game’ lyder spændende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Det kan kun blive godt, når Anne-Grethe Bjarup Riis er bag kameraet.

9 timer siden
TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

10 timer siden
Christian

Jeg var inde og se spider-man, og synes godt nok den var god! Den havde alt jeg kunne lide, action, kærlighed og superhelte.

11 timer siden
Christian

Den bliver spændende at se. Jeg håber den er så wtf-agtig som I siger. :-)

11 timer siden
Rizzo

Nu har jeg hørt podcasten, og det blev jeg ikke klogere af...

18 timer siden

Aktive debatter