Cookie- og Privatlivspolitik
Tre nye Kingsman-film på vej

Tre nye Kingsman-film på vej

- og en mini-serie!

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Blev du, ligesom mange andre, helt opslugt at Kingsman-universet i Kingsman: The Secret Service og dens efterfølger Kingsman: The Golden Circle? Så kan du godt læse videre, for der er nemlig gode nyheder til dig!

Instruktør Matthew Vaughn har via Empire annonceret sine planer om udvide Kingsman-franchisen med hele tre film mere og en tv-serie. 

'Kingsman 3' var allerede annonceret for et år siden, men der var tvivl omkring hvorvidt filmen faktisk ville blive til noget. 

Men nu er en 3'er altså bekræftet og ifølge instruktøren, vil filmen være konklusionen på forholdet mellem spionen Eggsy og hans mentor Harry Hart. 

Udover at 'Kingsman 3' er annonceret, har Vaughn bekræftet to yderligere spin-offs til trilogien. Den første vil komme til at foregå i det 19. århundrede og har fået titlen 'Kingsman: The Great Game'. 

Instruktøren sammenligner "konsistensen" af 'Kingsman: The Great Game' med Fantastiske skabninger... og hvor de findes og de nuværende Star Wars spin-offs, som alle undersøger andre tidsperioder i forhold til de populære franchises. 

Det andet spin-off, som Vaughn har på tale, vil eftersigende omhandle den amerikanske søster-organisationen. Det forventes, at lederen af statsmændende, som spilles af Jeff Bridges, vil vende tilbage og muligvis i selskab af Channing Tatum og Halle Berry.

Sidst, men ikke mindst, er der tale om en otte-timers mini-serie, som er baseret på Kingsman-universet. Der vides ikke meget om denne endnu, men vi venter spændt på mere info!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Isabella

Min kæreste og jeg så den første film, og blev positivt overrasket og helt vild med dette univers. Den anden film viste endnu engang at være utrolig, og wow. Min kærestes yndlings scene er stadig fra den første film i kirken, hvor der er skudt en exceptionel scene! Men man kan ikke undgå at blive bekymret, fordi kan de blive ved med at ramme det samme awesome random, sindssyge men klassiske stil niveau? Det bliver spændende, men jeg håber også at det ikke bliver for meget!

CINEMANDRUP

Disse film har virkelig en charme bag sig med et godt solidt cast, vild god underholdning, fede replikker, actionfyldt kameraføring, stemning, stil og hammer godt musik tema. Er så vild med disse film og er glad for mere i fremtiden.

En enkelt lille misser for mig, var Channing Tatum, som jeg ikke følte passede så godt ind i lige dette univers

Jacob

Jeg er selv blevet stor fan af agentfilmene, hvor dumsmarte replikker og fed kameraføring er en fast del af universet. Især ‘Kingsman: The Great Game’ lyder spændende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Haha... ja, Mosasaurus er virkelig også et godt bud på 'Afslut sætningen'.

1 dag siden
Michael

Ligesom i selv nævner er jeg enig med Jaws er den bedste på den front, og siden den film har genren (hvis man kan kalde det for en genre) ikke haft

1 dag siden
Camillauser/138272
Camillauser/138272

De har undladt at betale husleje.

1 dag siden
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i

3 dage siden
Michael

Dejligt at se så 4 forskellige film får den mulighed, det er helt sikkert også nogen jeg skal se på et tidspunkt, især Før frosten har jeg ventet p

3 dage siden

Aktive debatter