Cookie- og Privatlivspolitik
Gyser-instruktør skal lave ny Olsen-Banden på svensk

Gyser-instruktør skal lave ny Olsen-Banden på svensk

Jönssonligan genindspilles

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I år kan Olsen-Banden fejrer 50-års jubilæum, men trioens succes er gået langt ud over Danmarks grænser - og især hos vores nordiske naboer i Norge og Sverige var Banden populær, hvor filmene fik nye genindspilninger.

Den svenske version hedder Jönssonligan, og fra 1981 og frem udkom 8 film, der i stil med de danske var komedier - de var da også delvist baseret på de danske manuskripter. Men i 2015 valgte man at starte filmserien forfra, og den nye film 'Jönssonsligan - Den perfekta stöten' fik et mere thriller-agtig præg.

Netop det stil-skifte passer også meget godt med den seneste instruktør, som er blevet kædet sammen med den svenske Olsen-Bande. Det er nemlig Tomas Alfredson, som har stået bag den svenske mestergyser Lad den rette komme ind og thrilleren Dame, konge, es, spion samt sidste års halv-færdige Snemanden.

Det ser dog ud til at Alfredson også starter Jönssonligan forfra, da han har hyret et nyt cast ind, som godt kunne se ud til at give filmen er mere komisk præg med den svenske komiker Henrik Dosin i spidsen.

SF Film i Sverige har således meldt ud, at instruktøren skal instruere den nye film som får premiere i vinteren 2019.

Det er altså interessant, at svenskerne "tør" kaste sig ud i genindspilninger af disse klassikere - mens vi i Danmark indtil videre kun forsøgt os med børneversioner og animation. Ingen har endnu turde kaste sig ud i at caste nye skuespillere til rollerne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

1 dag siden
Heine

Tak for deling!

1 dag siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

4 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter