Cookie- og Privatlivspolitik
Gyser-instruktør skal lave ny Olsen-Banden på svensk

Gyser-instruktør skal lave ny Olsen-Banden på svensk

Jönssonligan genindspilles

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I år kan Olsen-Banden fejrer 50-års jubilæum, men trioens succes er gået langt ud over Danmarks grænser - og især hos vores nordiske naboer i Norge og Sverige var Banden populær, hvor filmene fik nye genindspilninger.

Den svenske version hedder Jönssonligan, og fra 1981 og frem udkom 8 film, der i stil med de danske var komedier - de var da også delvist baseret på de danske manuskripter. Men i 2015 valgte man at starte filmserien forfra, og den nye film 'Jönssonsligan - Den perfekta stöten' fik et mere thriller-agtig præg.

Netop det stil-skifte passer også meget godt med den seneste instruktør, som er blevet kædet sammen med den svenske Olsen-Bande. Det er nemlig Tomas Alfredson, som har stået bag den svenske mestergyser Lad den rette komme ind og thrilleren Dame, konge, es, spion samt sidste års halv-færdige Snemanden.

Det ser dog ud til at Alfredson også starter Jönssonligan forfra, da han har hyret et nyt cast ind, som godt kunne se ud til at give filmen er mere komisk præg med den svenske komiker Henrik Dosin i spidsen.

SF Film i Sverige har således meldt ud, at instruktøren skal instruere den nye film som får premiere i vinteren 2019.

Det er altså interessant, at svenskerne "tør" kaste sig ud i genindspilninger af disse klassikere - mens vi i Danmark indtil videre kun forsøgt os med børneversioner og animation. Ingen har endnu turde kaste sig ud i at caste nye skuespillere til rollerne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/474076
Larsuser/474076

Sært i ikke har fundet plads til The Untouchables??

9 timer siden
Casper

Altså der findes så mange fantastiske film af vælge i mellem, men i sidste ende kan det kun være DEADPOOL.

11 timer siden
Camillauser/927927
Camillauser/927927

Der er sandelig lavet mange superhelte film til det store lærred, men der er også mange animerede superhelte film ude på dvd der er ligeså gode, en

14 timer siden
Sidseluser/778879
Sidseluser/778879

Renee Zellweger spiller bare rollen rigtig godt, og så er der mange gode grin i den.

14 timer siden
Loneuser/513646
Loneuser/513646

Det stod mellem Harry Potter og Lord of the rings for mig. Men Lord of the rings vsr bare en super fantastisk og smuk film, så det blev den.

17 timer siden

Aktive debatter