Cookie- og Privatlivspolitik
Disse film må du ikke gå glip af i biografen

Disse film må du ikke gå glip af i biografen

Vores aktuelle anbefalinger

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Den varmeste maj i Danmark nogensinde målt er slut, og mens det strålende vejr har betydet flere strandgæster, har biograferne et usædvanligt antal store titler på programmet. Hvornår har der fx sidst været hele to superhelte-blockbusters OG en Star Wars-film samtidig?

Med så stærkt et udvalg er der kun at anbefale en biograftur til at køle af på og blive underholdt. Vi har kigget på det aktuelle program og anbefaler her fem film, som du ikke må gå glip af.

Bjarke Friis Kristensen:

Solo: A Star Wars Story
Du kan lige nu komme med til en galakse langt, langt borte med den underholdende 'Solo: A Star Wars Story', der tager publikum med til en indtagende dyster del af stjernekrigs-universet. Her spiller en charmerende Alden Ehrenreich den ikoniske rolle som piloten Han Solo, der ellers har tilhørt Harrison Ford. I filmen møder vi således en ung Solo, der hustler sig igennem en kriminel underverden, da han teamer op med sin makker Chewbacca og slynglen Beckett – en cool Woody Harrelson – hvilket bliver starten på både et nervepirrende kup i intenst og højt tempo samt ikke mindst et medrivende rum-eventyr.

I Feel Pretty/Scanbox
Stine Teglgaard:

I Feel Pretty
Du bør onde dig selv at se den romantiske komedie 'I Feel Pretty' om en kvinde med lavt selvværd, der efter at have slået hovedet bliver den mest selvsikre kvinde - nogensinde set på film. Amy Schumer medbringer komik med kant, og romantikken handler ikke så meget om forholdet mellem en mand og en kvinde, som om en kvindes kærlighed til sig selv. Et vigtigt og livsbekræftende budskab der ud over at underholde giver masser af selvtillid til bikinikroppe i alle størrelser og former.

Deadpool 2/20th Century Fox
Daniel Bentien:

Deadpool 2
Bedre end etteren. Så kort kan den flabede, voldelige og selvbevidste superhelt, Deadpools, andet filmeventyr beskrives (her er Wolverine-filmen bevidst undladt). Historien er bedre og faktisk decideret rørende til tider, humoren er præcis så plat, metakommenterende og brutal, som man forventer, og så er der et par uforglemmelige set pieces, som man bare SKAL opleve (faldskærmsscenen er i særdeleshed suveræn). Endelig må Domino fremhæves som endnu en kvindelig superhelt, man gerne vil se meget mere til.

Skjold & Isabel/Angel Films
Mette Olsen:

Skjold & Isabel
Som en varm sommeraften kan 'Skjold & Isabel' stærkt anbefales. En rigtig sød fortælling om hinandens første kærlighed, der fortælles over en sommer i København. Mellem følelser og venskab vil der klart være aspekter i deres forhold, som man selv kan relatere til, og som det dokumentariske format illustrerer så fint.

Avengers: Infinity War/Walt Disney Pictures
Daniel Hartvig Nielsen:

Avengers: Infinity War
10 år og 18 film skulle lede op til dét her øjeblik. Den foreløbige kulmination på den lange superheltefærd med Iron Man, Captain America, Hulk, Thor og alle de andre Marvel-helte. Det er ikke kun en bevægende, humoristisk og action-fyldt biografoplevelse, men den skriver også filmhistorie. Ingen franchise har nogensinde formået at skabe et så omfangsrigt filmunivers - og bare dette burde være nok til at gå ind og se ’Avengers: Infinity War’… mindst 2 gange…

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ALEX

Kan varmt anbefales! Hvor Infinity war så må komme langt bag efter.

Personligt vil jeg råde folk til at holde deres kære penge langt væk fra Deadpool 2 og Solo. Vent til de kommer på streaming osv.

Michael

20 år? :D

Ellers har jeg hørt at Utøya skulle være ret speciel at se i biografen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nora

Jeg er så begejstret for at se hvilken film der skal vinde det bedste billede, såvel som de andre kategorier.

3 timer siden
Marianne

Kæledyrenes hemmelige liv 2. Nej hvor jeg bare glæder mig Den første film var super godt lavet og hylende morsom.

21 timer siden
Christian

Det siger de seriøst hver eneste gang! Lol.. Dermed sagt er jeg kæmpe Marvel fan og glæder mig til denne film :-)

22 timer siden
TheGreatAngel

Har da stemt.. men synes det var svært i år til forskel for sidste år hvor jeg synes det var lidt oplagt..

23 timer siden
TheGreatAngel

Du kan se det på tv2 men også i nordisk film biografer med start kl.22, hvis det altså siger dig noget at se det med kæmpe lærred og 50-60 menneske

23 timer siden

Aktive debatter