YouTube-stjerne går til filmen

Anja & Viktor for en ny generation?
Billede
(© Regner Grasten Film)

YouTube-stjernen Albert Dyrlund debuterer som skuespiller i den nye danske familiefilm Team Albert.

Albert Dyrlund bliver dermed den første YouTuber, der får en hovedrolle i en dansk film. Det skriver Regner Grasten Film i en pressemeddelelse.

Med over 160.000 abonnenter på sin YouTube-kanal, masser af hits på sine videoer og flere sange på cv’et virker Albert Dyrlund som det perfekte trækplaster for en generation, der går mindre i biografen end tidligere.

Producenten Regner Grasten håber således at ramme den række af film for det unge publikum, som han tidligere med succes har stået bag, såsom Anja & Viktor-serien, som er den mest oplagte sammenligning. Samtidig er der hentet inspiration fra amerikanske John Hughes’ ungdomsfilm som bl.a. The Breakfast Club. Se bare plakaten fra filmen nederst.

Plottet i ’Team Albert’ centrerer sig om den oprørske Albert, der ikke vil acceptere, at han ikke kan gøre hvad, han har lyst til.

Derfor gør Albert oprør mod skole, forældre og alle omkring sig for at blive det, han er bedst til: En, der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham allermest, pigen, han tror, han ikke er forelsket i.

Team Albert får premiere den 4. oktober.

Team Albert plakat

The Breakfast Club plakat