Cookie- og Privatlivspolitik
Penis-monstre, sex-orgier og Nic Cage ramte Cannes

Penis-monstre, sex-orgier og Nic Cage ramte Cannes

Syrede dage på filmfestivalen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Cannes Filmfestivalen kan uden tvivl godt være en lidt tør affære med langsomme (muligvis gode) kunstfilm på stribe.

Men den sydfranske festival er heldigvis også mere end det, hvilket er rart for deltagerne, der efter en uge måske trænger til at andet end dramaer. 

Og sådan én dag var søndag, der bød på slibrige genrefilm for folk uden sarte nerver.

Climax
Gaspar Noe (ham med Irreversible, Into the Void og Love) deltog i Directors Fortnight med en særdeles grænseoverskridende sag om en dansetrup, der tager på hyttetur, drikker vanvittigt meget sangria og eksperimenterer med sex og stoffer indtil sammenblandingen eksploderer i satanisk vold.

Køerne før filmens visninger var så lange, at mange måtte gå forgæves - anmeldelserne bagefter var blandede, men ingen var i tvivl om, at en af branchens største spradebasser var tilbage for at provokere.

Se traileren her:

Murder Me, Monster
I den argentinske ende af skalaen og som en del af Un Certain Regard-programmet så vi Alejandro Fadels kunst-gyser, der bød på et af filmhistoriens mest originale monstre.
Uden at afsløre for meget turde filmen - om en politimands efterforskning af en række yderst bestialske kvindemord - at vise adskillige kønsdele. På døde kvinder, varme kvinder, i bjerglandskabet og sidst men ikke mindst som en del af mord-akten, hvor bl.a. en monstrøs penis slagtede løs. En kultfilm er født.

Mandy
Nicolas Cage har fået en del opmærksomhed for karrierens måske mest vanvittige rolle i 'Mandy'. Panos Cosmatos’ voldsorgie af en B-film, om en mands hæmningsløse hævn på en flok overnaturlige væsner - tilsat en underlig kærlighedshistorie - er en af den slags film, Nicolas Cage-fans står og venter på. Et slags comeback for den excentriske skuespiller? Næppe. Men underholdningsværdien klædte Cannes.

PS: Følg os på Instagram og Twitter for opdateringer fra festivalen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jakobuser/341987
Jakobuser/341987

1. På IMDB får den 5.6

7 timer siden
Stine Teglgaard

På IMDb er det en komedie. Og da jeg så filmen, var det en komedie... og et drama. Du snakker om dit indtryk af filmen ud fra traileren.

12 timer siden
monauser/961004
monauser/961004

jeg har ikke fundet det endnu??

15 timer siden
Camie

Uhh altså, den havde jeg helt glemt. Man får helt lyst til at se den igen.

18 timer siden
Jacob

Jeg tror virkelig at DC har fat i den lange ende med deres nye Elseworlds, og muligvis kan det blive en ligeså stor præstation som i The Dark Knigh

1 dag siden

Aktive debatter