Cookie- og Privatlivspolitik
Genindspilning af 'The Grudge' - godt eller skidt?

Genindspilning af 'The Grudge' - godt eller skidt?

Er en genindspilning af en genindspilning en god ting?

Stem op!
2
Stem ned!
-2
(reset)

Deadline.com fortæller, at Hollywood nu undersøger muligheden for at genindspille en af deres egne genindspilninger i form af The Grudge, der i sig selv er baseret på den japanske gyser Ju-on.

Producer Roy Lee erkender, at han endnu ikke ved, hvilken vej projektet skal tages:

- Vi har kun lige gjort filmverdenen opmærksom på, at vi gerne vil have idéer fra forfattere, og høre hvad de kan finde på. Så må vi se, hvad vi kommer frem til.

Filmredaktioner som os på kino.dk elsker at hade genindspilninger. Der er intet bedre end at hænge Hollywoods fantasiløshed ud, når man ser, hvor mange remakes og reboots de spytter ud i en lind strøm.

At Hollywood går på rov i arkiverne og pifter nyt liv i gamle travere, er jo ikke altid værst. Eksempelvis gik det ret godt med War of the Worlds, Bram Stoker's Dracula, Cape Fear og King Kong. Men en genindspilning af en genindspilning?  

Fyr løs i kommentarfeltet herunder.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Renè

De amerikanske var væmmelige, de japanske endnu værre, genindspilning ved jeg ikke rigtig med, hvorfor genindspille noget som fungerede ret godt, og som ikke har så mange år på bagen endnu?

CINEMANDRUP

Det er efterhånden ved at tage alt for meget overhånd med remakes, reboots osv.

Der skal nogle friske ideer til istedet for at forsøge at spinde guld på noget som i forvejen var godt fra start. Den japanske version havde sin egen stil og den amerikanske gjorde et hæderlidt forsøg, men nu må det være nok.

Tænk anderledes kære filmskabere. Der er intet i vejen for at samle inspiration fra filmen(e), men drop nu den genindspilning.

Bjerg

Den japanske 'Ju-on' filmserie var på et rimeligt højt niveau hvad angår japansk horror, og jeg synes selv det bragte noget ganske fornuftigt til filmgenrernes mørkeste afkrog.

Men de amerikanske remakes, må siges at være alt andet end fantastiske, og det skulle da lige være fordi remake-omgang nr. 2, kunne gå hen og blive en forbedring. Tvivlen er stærk, men håbet er der da.

Personligt ser jeg dog helst at ALLE former for remakes, omend det er en højt anerkendt instruktør, der tager fat om en middelmådig film med et top cast, lige tager en slapper fra det store lærred. Gider simpelthen bare ikke se på flere film man har set før.

Ydermere, så bliver der konstant udgivet remakes som der ikke engang er ramakes, som fx Need for Speed. Det er til gengæld bedre end faktiske remakes der overpisser originalen på det groveste - så heller kald dem noget andet - også selvom vi kommer til at sidde og råbe af skærmen "Det her det er jo Fast and Furious, det her er jo Taken om igen, det her er jo Cars som er Planes som er hvad fanden det nu end er...". ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.