Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Fantastiske skabninger 2-5

Alt vi ved om Fantastiske skabninger 2-5

Glædelig Harry Potter-dag!

Stem op!
62
Stem ned!
0
(reset)

Dette er en artikel der løbende opdateres - den blev første gang udgivet i november 2017.

I forbindelse med at det er international Harry Potter dag, som markerer slaget ved Hogwarts 2. maj 1998, giver vi jer en opdateret guide til alt hvad vi ved om de kommende Harry Potter-forløbere, hvor den næste i rækken er Fantastiske skabninger: Grindelwalds Forbrydelser.

Der er nu kun 6 måneder til det næste kapitel om det populære troldmandsunivers, som startede med den første prequel Fantastiske Skabninger ... og hvor de findes i 2016.

Her er ALT vi pt. ved om det magiske univers: 

- Den officielle titel er 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' og er den anden ud af i alt fem nye film på vej fra Harry Potter-universet.

- Forfatteren J.K. Rowling står igen bag manuskriptet, og i instruktørstolen sidder David Yates, der allerede har instrueret fem film i filmserien. Yates fortsætter arbejdet på de kommende tre kapitler, og vil dermed ende med i alt ni Harry Potter-film på cv’et.

- I marts måned kom den første fulde trailer, som understreger, at handlingen kommer til at finde sted i Paris, hvor nye magiske væsner dukker op. Men hvor den første film fokuserede på Newts virke som magizoolog, lader det til, at efterfølgeren har færre fantastiske skabninger og flere personlige opgør i vente. Men nu må vi selvfølgelig vente med at se, hvad der sker...

- Samme tid med traileren udkom ligeledes en officiel synopsis for filmen:

"Den magtfulde mørke troldmand Gellert Grindelwald blev fanget af MACUSA (Magical Congress of the United States of America) med hjælp fra Newt Scamander. Men han undgik varetægt og har sat sig for at samle tilhængere, som er intetanende om hans sande dagsorden: at opdrage renblods troldmænd til at herske over alle ikke-magiske væsener.

I et forsøg på at modarbejde Grindelwalds planer tilmelder Albus Dumbledore hans tidligere elev Newt Scamander, som gerne vil hjælpe, men er uvidende om de fare der truer. Linjerne trækkes op da kærlighed og loyalitet bliver testet, selv blandt de bedste venner og familie, i en stadig mere splittet troldmandsverden (Warner Bros.)."

Eddie Redmayne vender tilbage som den magiske zoolog Newt Scamander, der denne gang skal hjælpe selveste Dumbledore med at standse Grindelwalds onde planer.

- Gellert Grindelwald spilles fortsat af Johnny Depp, der i denne film vil få en del mere at lave end i etteren. Der har været stor debat om hvorvidt Johnny Depp skulle beholde sin rolle efter han blev involveret i en grim skilsmisse med Amber Heard, der anklagede Depp for hustruvold og stofmisbrug. Deep har beholdt sin rolle, og Rowling udtalte efterfølgende:

"Da Johnny Depp blev castet som Grindelwald, tænkte jeg han ville blive vidunderlig i rollen. Men på omtrent samme tid, hvor vi filmede hans cameo, dukkede historierne op i pressen, og jeg og alle involveret i frnachisen blev dybt bekymrede. Fans har en legitim ret til at stille spørgsmål (...), og jeg forstår udemærket deres vrede og forvirring."

- Jude Law skal spille den yngre udgave af Albus Dumbledore - rektoren på Hogwarts, hvor også Newt Scamander har gået i skole.

- Det forhenværende venskab og det voksende fjendskab mellem netop Grindelwald og Dumbledore er central for handlingen i fortsættelsen.

- J.K. Rowling har tidligere udtalt, at hun anser Dumbledore som homoseksuel, men det lader ikke til at blive eksplicit fortalt i den kommende film. Det fortæller David Yates til Entertainment Weekly:

"Ikke eksplicit. Men jeg tror, at fansene er klar over det. Han havde et meget intenst forhold til Grindelwald, da de var unge mænd. De forelsker sig i hinandens ideer, deres ideologier og hinanden."

- Warner Bros. har castet skuespillere mellem 13 og 16 år til at spille en yngre udgaver af Newt, en karakter ved navn Sebastian og Leta Lestrange, der som voksen skal spilles af Zoë Kravitz. Filmselskabet har samtidig søgt unge skuespillere i alderen 16-19 år til at portrættere Dumbledore og Grindelwald.

- Modsat den første film, der kun foregik i USA, finder efterfølgeren sted som allerede nævnt i Paris, men eftersigende også andre steder som New York og London. Mens endnu flere storby muligvis vil indgå i fortsættelserne.

- Plottet indeholder et magisk cirkus, hvor bl.a. islandske Olafur Darri Olafsson og Claudia Kim arbejder. Sidstnævnte er en såkaldt Maladictus - dvs. hun lider af en blodsygdom, der i sidste ende vil forvandle hende til en af Newts elskede skabninger.

- Det første billede, der blev delt på Twitter fra filmen forestiller Newts rejsetilladelse fra ministeriet fra magi, der tilsyneladende ikke er helt sikre på, om han får lov til at rejse igen.

- Newt Scamander vil i 2'eren deltage i en lancering af sin nye bogudgivelse - muligvis på ’ Fantastic Beasts and Where to Find Them’, der jo netop blev udgivet i 1927.   

- De fem Fantastiske skabninger-film vil sammenlagt dække 19 år og bygge op til de store begivenheder, vi kender fra Harry Potter-filmene. Tidsperspektivet stemmer overens med afslutningen på den såkaldte Grindelwald-revolution.

- Warner Bros. har udsendt et billede af filmens 10 centrale skuespillere - heriblandt gengangerne Katherine Waterston, Dan Fogler og Ezra Miller som Credence, men også Newt Scamanders bror Theseus (spillet af Callum Turner), der tilsyneladende fletter fingre med Newts forhenværende kærlighedsinteresse Leta LeStrange (se billedet i stort format).

Fantastic Beasts 2

- En velkendt karakter fra Harry Potter-universet, nemlig alkymisten Nicolas Flamel, der siges at have fremstillet de vises sten og opnået udødelighed, medvirker i toeren. Flamel skal spilles af Brontis Jodorowsky.

- Følgende skuespillere og karakterer er bekræftet: Wolf Roth som karakteren Spielman, Victoria Yeates som karakteren Bunty og Derek Riddell som karakteren Torquil Travers (formentlig i familie med dødsgardisten fra Harry Potter-bøgerne). Poppy Corby-Tuech som karakteren Rosier (formentlig også i familie med en dødsgardist), Cornell S. John som karakteren Arnold Guzman og Jessica Williams som karakteren Eulalie Hicks.

- Dansk-japanske David Sakurai skal spille Krall, en ung medhjælper til Gellert Grindelwald.

- Tonen i ’Grindelwalds forbrydelser’ vil blive mørkere end i den første film. Ifølge produceren David Heyman er der både en "politisk, romantisk og underholdende dagsorden" på spil i en fortælling, der vil have fokus på faderlige tematikker - højst sandsynligt i forholdet mellem Newt og Dumbledore.

- Du kan fra sommeren 2018 varme op til filmen med et nyt augmented reality-spil med titlen 'Harry Potter: Wizards Unite', der følger samme formel som Pokemon Go - bare med troldmænd og magi.

- ’Fantastiske skabninger 3’ forventes at få dansk premiere den 19. november 2020.

- ’Fantastiske skabninger 4’ forventes at få dansk premiere i 2022.

- ’Fantastiske skabninger 5’ forventes at få dansk premiere i 2024.


Fantastiske skabninger: Grindelwalds Forbrydelser får dansk premiere den 15 november 2018

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Jeg glæder mig til at se 2'ern..
1'ern var okay, det var i mine øjne en "Nu skal vi introducer nye personer i en anden del af den magiske verden"-film. Så derfor var der mere vægt på Hvem personerne var og knap så meget i selve historien. Hvilket er okay med mig.

Og hvad Johnny Depp har lavet af fejl i han privatliv, det rager mig en høstblomst, kender ikke manden privat. Så det er fint med mig at han er på rollelisten stadigvæk.
Der er kun 2 som ved hvad der er sket indenfor Depp's dør.
Ham selv og konen.

Antaeus

Hvordan kan man øge sit Harry Potter cv, når der ikke laves flere Harry Potter film????????

"Yates fortsætter arbejdet på de kommende tre kapitler, og vil dermed ende med i alt ni Harry Potter-film på cv’et."

Jimmy

Så er vi i gang med ordkløveri hva? ..
Det kunne jo være at man blot mener i "Harry Potter Universet" så giver det jo mening..

Antaeus

Det giver ikke mening det der skrives.
Omformulerer man sætninger der ikke giver mening så kan de komme til at give mening.

Nicklas

Jeg synes det er mærkeligt at Dumbledore skulle være rektor.
Fordi at i Harry Potter og hemmelighedernes kammer og jeg mener også lidt i halvblods prinsen,
ser man Dumbledore som lidt yngre (stadig med gråt skæg) men der var han ikke rektor kun lærer på skolen.
Så hvorfor er han som endnu yngre rektor? Det giver ikke mening for mig.

Mvh. Nicklas Vetterstein

Jeannie user/1009795

Albus Dumbledore blev først rektor på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab i år 1965. Armando Dippet besad rektor posten fra 1926.

Nicklas

Så regner med at i filmen er han kun lærer.

Mickey

Den første film var under al kritik efter min mening. Tyndere end en kop kamillete! Der var ingen rød tråd, og storyline var aldrig, på nogen måde, medrivende at følge. derudover, så var størstedelen af castet meget uinspirerende -Her kan man ikke undgå at sammenligne med Harry Potter, sorry. Jeg kunne rigtig godt lide Porpentina & Kowalski, og Johnny Depp var god som Grindelwald. Colin Farrell var filmens højdepunkt, i rollen som Graves :D
Men ellers var der ikke meget at glæde sig over i den første film, så derfor har jeg meget lave forventninger til de kommende. Synes det er fedt at Jude Law er med som unge Dumbledore, men dét faktum, at vi fortsat skal følge Newt Scamander og hans venner, dét giver mig bange anelser :/

Antaeus

Universet var fedt, men plottet var en tynd omgang brændenældesuppe. Jeg tror dog på at de kan få nogle ordentlige historier så vi måske med tiden når op på Harry Potter niveau, men lad os se.

Benny

Den må jeg simpelt se om jeg så skal gå alene, I love it!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

JegELSKERFilm

Avengers Infinity War.

3 timer siden
Sandra

Avengers: Infinity War

5 timer siden
Stine

Avengers - Infinity War

5 timer siden
Kristianuser/460980
Kristianuser/460980

Avengers: Infinity War (2018)

5 timer siden
Kristianuser/460980
Kristianuser/460980

1. Infinity War
2. Guardians of the Galaxy
3. Thor: Ragnarok

5 timer siden

Aktive debatter