Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i juni

5 film du skal se i juni

Månedens mest ventede film

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Selvom temperaturen længe har signaleret sommer, starter den først officielt i juni. De fem film, som brugerne på kino.dk ser mest frem til, spænder fra ungdomsfilm over gyser til et par danske titler i forskellige genrer.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk's brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme. 

Love, Simon/20th Century Fox
Ungsdomsfilmen, der er den mest ventede film overhovedet på kino.dk lige nu, bygger på Becky Albertallis ungdomsroman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda' og handler om en homoseksuel teenager, der forsøger at finde den bedste måde at springe ud over for sine klassekammerater på. Hovedrolleindehaveren har senest medvirket i den romantiske film Alt eller intet og før det i Jurassic World

 

Jurassic World: Fallen Kingdom/UIP
Apropos Jurassic World, så får eventyrfilmen en efterfølger denne sommer. Denne gang må Owen og Clarie igangsætte en større redningsaktion, da et vulkanudbrud truer med at udrydde alle dinosaurer på øen. Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i rollerne fra den første film, ligesom en gammel kending fra franchisen også dukker op, når Jeff Goldblum igen spiller Ian Malcolm. Det gjorde han senest i The Lost World: Jurassic Park.

 

Hereditary/A24
I gyseren står familien Graham overfor begravelsen af bedstemoderen Ellen, der haft et anstregt forhold til sin datter, Annie. Men da familien rammes af endnu en tragedie, splitter det dem ad, og midt i sorgen begynder Annie at søge efter alternative måder at komme i kontakt med de afdøde. Men det skulle hun aldrig have gjort, for hun kommer nemlig på sporet af en skræmmende familiehemmelighed og den ondsindede skæbne, som synes at vente dem. 'Hereditary' har allerede fået stor opmærksomhed, bl.a. på Sundance Filmfestivalen, hvor den blev kaldt en af årets uhyggeligste film.

 

Den skyldige/Nordisk film
Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt, starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Jakob Cedergren spiller hovedrollen i Gustav Möllers spillefilmsdebut, der er noget så sjældent som en dansk katten-efter-musen-film. Skuespilleren har senest medvirket i dramaet Fuglene over sundet.

 

Far til fire i solen/Nordisk film
I det næste kapitel i den succesrige danske filmserie er familien rejst på en tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og hygge. Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men faderen har bestemt ikke behov for at bevise noget. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af faderens gamle skolekammerat, Bjørn Skov.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

Hereditary og Jurassic World. Har allerede set Love, Simon :)

JegELSKERFilm

Der er altså 6 film ? ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

4 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

5 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

7 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter