Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i juni

5 film du skal se i juni

Månedens mest ventede film

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Selvom temperaturen længe har signaleret sommer, starter den først officielt i juni. De fem film, som brugerne på kino.dk ser mest frem til, spænder fra ungdomsfilm over gyser til et par danske titler i forskellige genrer.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk's brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme. 

Love, Simon/20th Century Fox
Ungsdomsfilmen, der er den mest ventede film overhovedet på kino.dk lige nu, bygger på Becky Albertallis ungdomsroman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda' og handler om en homoseksuel teenager, der forsøger at finde den bedste måde at springe ud over for sine klassekammerater på. Hovedrolleindehaveren har senest medvirket i den romantiske film Alt eller intet og før det i Jurassic World

 

Jurassic World: Fallen Kingdom/UIP
Apropos Jurassic World, så får eventyrfilmen en efterfølger denne sommer. Denne gang må Owen og Clarie igangsætte en større redningsaktion, da et vulkanudbrud truer med at udrydde alle dinosaurer på øen. Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i rollerne fra den første film, ligesom en gammel kending fra franchisen også dukker op, når Jeff Goldblum igen spiller Ian Malcolm. Det gjorde han senest i The Lost World: Jurassic Park.

 

Hereditary/A24
I gyseren står familien Graham overfor begravelsen af bedstemoderen Ellen, der haft et anstregt forhold til sin datter, Annie. Men da familien rammes af endnu en tragedie, splitter det dem ad, og midt i sorgen begynder Annie at søge efter alternative måder at komme i kontakt med de afdøde. Men det skulle hun aldrig have gjort, for hun kommer nemlig på sporet af en skræmmende familiehemmelighed og den ondsindede skæbne, som synes at vente dem. 'Hereditary' har allerede fået stor opmærksomhed, bl.a. på Sundance Filmfestivalen, hvor den blev kaldt en af årets uhyggeligste film.

 

Den skyldige/Nordisk film
Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt, starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Jakob Cedergren spiller hovedrollen i Gustav Möllers spillefilmsdebut, der er noget så sjældent som en dansk katten-efter-musen-film. Skuespilleren har senest medvirket i dramaet Fuglene over sundet.

 

Far til fire i solen/Nordisk film
I det næste kapitel i den succesrige danske filmserie er familien rejst på en tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og hygge. Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men faderen har bestemt ikke behov for at bevise noget. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af faderens gamle skolekammerat, Bjørn Skov.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

Hereditary og Jurassic World. Har allerede set Love, Simon :)

JegELSKERFilm

Der er altså 6 film ? ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter