Ugens premierefilm

Norsk drama og amerikansk gys på programmet
Billede
(© NORDISK FILM)

Der er masser at glæde sig til når der kigges på denne uges premierefilm. Både gys, men også humor.

Utøya 22. juli
Det hjerteskærende norske drama følger den unge kvinde Kaja, der er på ø-lejr sammen med sin lillesøster Emilie, da de modtager nyhederne om et bombeangreb i Oslo. Kort derefter begynder skudsalver at lyde på øen, og ren panik bryder ud. 

 

HJERTER DAME/DOXBIO

Hjerter Dame
Dokumentarfilmen følger den tidligere kontorassistent Lizette Risgaard fra hun bliver valgt som formand for LO og dermed for knap 1 million lønmodtagere i Danmark.

 

ALT FOR MIN SØN/FILMBAZAR

Alt for min søn
Det franske drama følger Myriam og Antoine, der har valgt at gå fra hinanden og nu har fælles forældremyndighed over deres søn, Julien.

 

JUST GETTING STARTED/UIP

Just Getting Started
I action-komedien skal en pensioneret FBI-agent og pensioneret mafia-advokat glemme deres stridigheder og samarbejde for at afværge en mafia-likvidering på deres alderdomshjem.

 

MESTERDETEKTIVEN SHERLOCK GNOMES/SF STUDIOS

Mesterdetektiven Sherlock Gnomes
Animationsfilmen er efterfølgeren til Gnomeo & Julie.  Havenisser over alt i London bliver kidnappet, og Sherlock Gnomes og hans tro væbner Dr. Watson skal nu opklare mysteriet. 

 

THE JOURNEY/SF STUDIOS

The Journey
Det historiske drama ortæller den sande historie om et ekstraordinært møde mellem to uforsonlige fjender på hver sin side af den brutale konflikt i Nordirland. 

 

TRUTH OR DARE/UIP

Truth or Dare
Gyser-thrilleren handler om collegepigen Olivia, der på en sidste ferie til Mexico med sine venner, bliver lokket til at sætte dem i gang med et spil 'sandhed eller konsekvens'.