Ugens premierefilm

Den 23.-29. april
Billede
(© UIP)

Der er masser at glæde sig til når der kigges på denne uges premierefilm. Bl.a. et gigantisk superhelte-brag, samt en Golden Globe vinder. 

Lady Bird
Christine har givet sig selv navnet Lady Bird, og ønsker intet andet end at blive færdig med sin kristne High School i Sacramento og flytte til New York. Sidste år i gymnasiet byder dog på flere udfordringer for teenageren, for ikke nok med, at hun skal få bedre karakterer på skolebænken, så døjer hun med en mor, der konstant kritiserer sin datter.

AVENGERS: INFINITY WAR/WALT DISNEY PICTURES

Avengers: Infinity War
Superheltefilmen er den tredje film med de oprindelige superhelte. Nu står gruppen over for en ny, kosmisk trussel i form af Thanos. Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed. The Avengers får hjælp af samtlige helte fra universet såsom Black Panther-holdet, Spider-Man og Guardians of the Galaxy.

DALIDA/41SHADOWS

Dalida
Det biografiske drama handler om Dalida Khalil, der blev en verdensberømt popdiva. Selvom hun var født i Kairo, blev den smukke Khalil en af Frankrigs største sangstjerner i 1950’erne og solgte mere end 130 millioner plader på verdensplan. Sangerinden levede et ekstravagant liv med succes, rigdom, horder af fans og mange mænd. Men livet med berømmelse havde en høj personlig pris for stjernen.