Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Bl.a. Oscar-nomineret film på programmet.

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende uge byder på lidt for enhver smag. Er du til enten til gyser, musik eller historiske begivenheder, så har biograferne noget for dig.

Silvana
Se med i dokumentaren om den svenske rapper Silvana Imam og de første år i hendes karriere, hvor hun går fra undergrundskunstner til ikon. I samme periode forelsker hun sig i den allerede etablerede stjerne Beatrice Eli og snart er de to et offentligt kendt par.

A QUIET PLACE/UIP

A Quiet Place
Har du lyst til at kravle helt tilbage i biografsædet? Så se gyseren som er instrueret af John Krasinski og ses også på rollelisten med sin kone Emily Blunt. En familie lever i en isoleret eksistens, et totalt lydløst liv, i frygt for en ukendt trussel, som angriber på enhver lyd. 

Den of Thieves
Gerard Butler og Curtis ’50 Cent’ Jackson spiller hovedrollen i dramaet som udspiller sig i Los Angeles’ kriminelle underverden, hvor man følger kampen mellem bankrøvere og den barske eliteenhed, som jagter dem. Mens bølgerne således går højt på begge sider af loven, begynder bankrøverne at planlægge et ellers umuligt kup.

THE POST/NORDISK FILM

The Post
Den dobbelte Oscar-nominerede film er en autentisk beretning om pressens vigtige rolle i det politiske landskab. Dramaet tager fat i en betændt sag fra 1971, hvor en række kompromitterende dokumenter bliver offentliggjort i The New York Times. Filmen følger derefter den konkurrende avis, The Washington Post, hvor avisens ejer og chefredaktør forsøger at gøre det rigtige - på trods af karrieremæssige og personlige konsekvenser i sigte.

Lucky
Dramaet handler om den 90-årige kæderygende ateist og alle de andre mærkværdige karakterer, som bor i hans afsidesliggende lille hjemby i den amerikanske ørken. Efter at have overlevet alle sine jævnaldrende venner befinder Lucky sig ved et af livets skel og drager ud på en rejse for at finde sig selv.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

20 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

20 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter