Cookie- og Privatlivspolitik
Ryan Gosling er første mand på månen i den næste Gravity

Ryan Gosling er første mand på månen i den næste Gravity

La La Land-holdet genforenes på First Man

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Damien Chazelle er muligvis det hotteste navn i Hollywood pt. I en alder af 33 har han stået bag Oscar-dramaet Whiplash og Oscar-musicalen La La Land.

Nu er der spændende nyt om instruktørens næste projekt, der igen byder på et genreskift for filmskaberen, og som igen har Ryan Gosling i hovedrollen.

Titlen er First Man, og indtil i dag har alle forventet en klassisk biografi om astronauten Neil Armstrong, der som bekendt var den første mand til at gå på månen. Men ifølge The Boston Globe kan vi istedet se frem til en rum-thriller i stil med kæmpehittet Gravity fra 2013.

Manuskriptforfatteren Josh Singer fortalte avisen, at den klassiske fra-vugge-til-grav-biografi tidligt blev droppet til fordel for en overlevelses-thriller:

- Rumprogrammet er tidligere blevet skildret i en rimelig blid tone. Damien sagde: ”Jeg ønsker at folk skal være skrækslagne under hele filmen”. Neils heroisme ligger ikke i det faktum, at han landede på månen, men i at han havde evnerne til at overleve det hele, lyder det fra Singer.

Dertil tilføjer Singer, at Chazelle vil kaste sig over karrierens første store action-scener:

- Det er 100 procent en missionsfilm. Det handler om at rejse til månen set gennem øjnene på den mand, der gjorde det. Vi har mindst fem store action-scener i filmen, og hvis din hjerterytme ikke ryger op gennem taget, hvis du ikke holder godt fast i armlænet under hele filmen, så bliver jeg chokeret, slutter Singer af med at tilføje.

Gosling får selskab i filmen af Claire Foy, Corey Stoll, Kyle Chandler, Jason Clarke og Jon Bernthal.

First Man får dansk premiere den 11. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.