Cookie- og Privatlivspolitik
James Cameron håber at folk har fået nok af Marvel

James Cameron håber at folk har fået nok af Marvel

Superhelte-filmene mangler familieværdier 

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Til trods for at folk venter spændt på, at den seneste Marvel-film Avengers: Infinity War kommer ud på det store lærred, er der også dem der er glade for, at slutningen er nær. 

"Det er nok for det bedste" udtaler Avatar-instruktør James Cameron i et interview for at promovere dokumentarserien 'Story of Science fiction'.

Cameron indrømmer dog, at han selv er fan, men at han frygter, at Marvel har domineret sci-fi-genren for meget de seneste år og tilføjer:

- Der er andre historier at fortælle udover dem om hyper-gonadale mænd uden familier, der laver dødsforagtende ting i to timer og ødelægger byer i processen. 

På trods af at Cameron udtrykker klart, at han synes MCU-filmene fylder for meget i genren, har instruktøren lanceret fire kommende efterfølgere til hans egen sci-fi-succes Avatar fra 2009, OG at han lige nu arbejder på en kommende Terminator-film, som vil blive den sjette i rækken. 

Instruktøren oplyste i samme interview, at de fire kommende Avatar-film vil handle mindre om krigere, der er villige til at tage på selvmordsmissioner, og mere om familier, hvilket gør Avatar-fortsættelserne sammenlignelige med Godfather-sagaen. Cameron mener selv, at de nuværende superhelte-film er uinteresseret i familie-værdierne, da heltene hverken har børn eller forældre, og modsætningen vil gøre hans kommende Avatar-efterfølgere unikke. 

I sin nye seriedokumentar, som Cameron har lavet, snakker han og bl.a.  Steven Spielberg, George Lucas, Ridley Scott, Christopher Nolan, Arnold Schwarzenegger, Will Smith og Sigourney Weaver om science-fiction som genre.

Se traileren til dokumentaren 'AMC Visionaries: James Cameron’s Story of Science Fiction her'. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marathon Max

Hold nu kæft, hvor er de store gamle kanoner bare begyndt at blive trættende at høre på. Først Spielberg med alt hans "film til netflix kan ikke indstilles til oscars" og nu Cameron.
Gudske tak for superheltefilmne, de har fået flere folk i biografen end nogensinde før. Også familier.
Ta en tudekiks og se en Fast and furious film hvis du har brug for mere familieindhold, Cameron.

DJN

"Cameron mener selv, at de nuværende superhelte-film er uinteresseret i familie-værdierne, da heltene hverken har børn eller forældre".

Hawkeye har kone og børn i Age of Ultron. Tony Starks neuroser stammer i høj grad fra hans akavede forhold med sine forældre, især faderen. Peter Parker føler skyld over sin onkels død. Natasha kan ikke få børn. Scarlet Witch mister sin bror, efter at have mistet sine forældre. Osv.
Mange af ders valg og historier udspringer direkte fra familierelaterede situationer.

Julius

Jeg sætter personligt kæmpe pris på, at Cameron vil forsøge at lette vores træthed for superheltefilm ved også at gøre os trætte af Avatar og Terminator med de absurd mange film, han har på vej.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

1 dag siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

6 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter