Hollywoods 10 vigtigste personer - ifølge Time Magazine

5 kvinder & 5 mænd
Billede
(© UIP/Netflix/NBC)

Time Magazines traditionelle kåring af årets 100 mest betydningsfulde personer ankom i fredags med en god portion kunstnere iblandt.

På filmfronten blev 10 skuespillere og instruktører fremhævet med hver sin lille intro-tekst fra en anden berømthed.


Her er de 10 mest betydningsfulde i Hollywood:


Nicole Kidman
Hollywoods måske mest feterede diva, den vanvittigt talentfulde Nicole Kidman, var sidste år aktuel i Lion, The Beguilded, The Killing of a Sacred Deer og tv-serien 'Big Little Lies'. Snart ser vi hende i Aquaman, Boy Erased og The Goldfinch


Hugh Jackman

Han lagde Wolverine til hvile med den ambitiøse superheltefilm Logan, og sang og dansede sig til en Golden Globe-nominering med The Greatest Showman. Næste gang er Jackman aktuel i Jason Reitmans 'The Front Runner' om en politisk sexskandale. 


Gal Gadot
Sidste års Wonder Woman, israelske gal Gadot, er snart klar med endnu flere DC-helte-film med Justice League 2 og Wonder Woman 2


Ryan Coogler
Instruktøren bag Fruitvale Station, Rocky-filmen Creed og ikke mindst dette års giga-giga-giga-hit Black Panther ejer Hollywood lige nu! Hans næste film, 'The Wrong Answer', er også med Michael B. Jordan i hovedrollen - denne gang som en matematiklærer på afveje.


Sterling K. Brown
Gennembruddet kom på tv med 'The People vs. O.J. Simpson' og den populære 'This Is Us', men Sterling K. Brown medvirkede også i 
Black Panther. Skuespilleren er næste gang aktuel i The Predator.



Millie Bobby Brown
14-årige Millie Bobby Brown har opnået stjernestatus med tv-serien 'Stranger Things' og er for første gang aktuel på det store lærred med Godzilla 2: King of Monsters til næste år.


Greta Gerwig
Skuespillerinden debuterede til Oscar-hæder med dramaet Lady Bird - der er premiereaktuel i denne uge. Bare for at markere hendes status pt., så var det selveste Steven Spielberg, der skrev teksten om den gode Gerwig i Times Magazine.


Guillermo del Toro

Den mexicanske instruktør har altid været elsket af filmnørder for sine originale universer og film som Pans labyrint. I år vandt han så endeligt en Oscar for den romantiske The Shape of Water


Deepika Padukone
xXx: The Return of Xander Cage-skuespillerinden er en kæmpe stjerne i indien, og er så småt ved at få fodfæste i den vestlige filmverden. 


John Krasinski
A Quiet Place-instruktøren spiller også hovedrollen sammen med sin hustru Emily Blunt i den anmelderroste og storsælgende gyser, hvor lyd og mangel på samme spiller en kæmpe rolle. 


Se hele Times 100-listen her.