Cookie- og Privatlivspolitik
Hollywoods 10 vigtigste personer - ifølge Time Magazine

Hollywoods 10 vigtigste personer - ifølge Time Magazine

5 kvinder & 5 mænd

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Time Magazines traditionelle kåring af årets 100 mest betydningsfulde personer ankom i fredags med en god portion kunstnere iblandt.

På filmfronten blev 10 skuespillere og instruktører fremhævet med hver sin lille intro-tekst fra en anden berømthed.


Her er de 10 mest betydningsfulde i Hollywood:


Nicole Kidman
Hollywoods måske mest feterede diva, den vanvittigt talentfulde Nicole Kidman, var sidste år aktuel i Lion, The Beguilded, The Killing of a Sacred Deer og tv-serien 'Big Little Lies'. Snart ser vi hende i Aquaman, Boy Erased og The Goldfinch


Hugh Jackman

Han lagde Wolverine til hvile med den ambitiøse superheltefilm Logan, og sang og dansede sig til en Golden Globe-nominering med The Greatest Showman. Næste gang er Jackman aktuel i Jason Reitmans 'The Front Runner' om en politisk sexskandale. 


Gal Gadot
Sidste års Wonder Woman, israelske gal Gadot, er snart klar med endnu flere DC-helte-film med Justice League 2 og Wonder Woman 2


Ryan Coogler
Instruktøren bag Fruitvale Station, Rocky-filmen Creed og ikke mindst dette års giga-giga-giga-hit Black Panther ejer Hollywood lige nu! Hans næste film, 'The Wrong Answer', er også med Michael B. Jordan i hovedrollen - denne gang som en matematiklærer på afveje.


Sterling K. Brown
Gennembruddet kom på tv med 'The People vs. O.J. Simpson' og den populære 'This Is Us', men Sterling K. Brown medvirkede også i 
Black Panther. Skuespilleren er næste gang aktuel i The Predator.Millie Bobby Brown
14-årige Millie Bobby Brown har opnået stjernestatus med tv-serien 'Stranger Things' og er for første gang aktuel på det store lærred med Godzilla 2: King of Monsters til næste år.


Greta Gerwig
Skuespillerinden debuterede til Oscar-hæder med dramaet Lady Bird - der er premiereaktuel i denne uge. Bare for at markere hendes status pt., så var det selveste Steven Spielberg, der skrev teksten om den gode Gerwig i Times Magazine.


Guillermo del Toro

Den mexicanske instruktør har altid været elsket af filmnørder for sine originale universer og film som Pans labyrint. I år vandt han så endeligt en Oscar for den romantiske The Shape of Water


Deepika Padukone
xXx: The Return of Xander Cage-skuespillerinden er en kæmpe stjerne i indien, og er så småt ved at få fodfæste i den vestlige filmverden. 


John Krasinski
A Quiet Place-instruktøren spiller også hovedrollen sammen med sin hustru Emily Blunt i den anmelderroste og storsælgende gyser, hvor lyd og mangel på samme spiller en kæmpe rolle. 


Se hele Times 100-listen her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
rene

giver ikke meget for en liste over de mest betydningsfulde personer, og man så har taget en 14 årig med og nogen kvinder og en mand med som ingen næsten kender, det er vist mere en politisk korrekt liste.
bare min stille mening

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

6 timer siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

8 timer siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter