Cookie- og Privatlivspolitik
Brad Pitt filmatiserer Weinstein-skandalen

Brad Pitt filmatiserer Weinstein-skandalen

Hævnen for Gwyneth og Angelina?

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

New York Times-journalisterne Jodi Kantor og Megan Twoheys dækning af den omfattende Hollywood-skandale vedrørende Harvey Weinstein skal udvikles til en spillefilm. 

Det er Brad Pitts produktionsselskab Plan B og Megan Ellisons Annapurna, som er gået sammen om at købe rettighederne til historien, men ingen manuskriptforfatter eller instruktør er endnu tilknyttet.

Filmens fokus bliver i højere grad på de to journalisters arbejde samt de trusler, som de fik, da de afslørede den tidligere producer-mogul, end på selve Harvey Weinstein og hans grumme gerninger. Et udgangspunkt der minder om Oscar-vindende journalist-film som Alle Præsidentens Mænd og Spotlight samt den aktuelle The Post.

Afsløringerne fra Kantor og Twohey, der fornyeligt modtog den prestigefyldte Pulitzer Prize, har betydet en omvæltning i hele filmverdenen og de omliggende samfund samt været starten på stærke bevægelser som #MeToo og #TimesUp.

Pitt er et spændende valg af producer, da to af hans eks'er, Angelina Jolie og Gwyneth Paltrow, har udtalt sig om overgreb fra Weinsteins side. Pitt var faktisk stadig sammen med Palthrow, da hun som 22-årig afslørede Weinsteins tilnærmelser, og ifølge kilder konfronterede Pitt allerede dengang produceren. Nu er hævnens time så kommet, og mon ikke det også kan blive til en ret interessant film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

6 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

4 dage siden
Alex

Enig det skal sgu nok blive fedt at se på

4 dage siden

Aktive debatter