Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i april

5 film du skal se i april

Månedens mest ventede film

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Så er det blevet 1. april hvilket ligger op til en masse aprils-nar, men frygt ej.. At måneden byder på en masse godt på det store lærred, er ingen joke! Her kan du se hvilke fem film Kino.dk's brugere ser mest frem til i den kommende måned.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks. Valgmulighederne findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

Avengers: Infinity War (95%)
Den tredje film, med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow, er den forløbige kulmination på 18 foregående Marvel-film. Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for de enkelte individer. Men nu står gruppen over for en ny, kosmisk trussel i form af Thanos. Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik.

Lady Bird (92%)
Den femdobbelte Oscar-nominerede komedie handler om Christine, som kalder sig selv for Lady Bird, imens hun kæmper sig igennem den lokale kristne High School i en kedelig forstad. Teenageren drømmer om at komme på College ovre på Østkysten, for hun er træt af livet i Sacramento, og hendes mor der altid kritiserer hende. Filmen er skrevet og instrueret af skuespilleren Greta Gerwig, som er den første kvindelige instruktør som er nomineret til en Oscar for sin debutfilm.

Den of Thieves (91%)
Action-thrilleren udspiller sig i Los Angeles’ kriminelle underverden, hvor man følger kampen mellem en gruppe succesfulde bankrøvere og den barske eliteenhed, som jagter dem. Mens bølgerne således går højt på begge sider af loven, begynder bankrøverne at planlægge et ellers umuligt kup. Gerard Butler ses i hovedrollen og med bl.a. Curtis ’50 Cent’ Jackson som co-star.

Midnight Sun (90%)
I det romantiske drama lider 17-årige Katie af en sjælden sygdom, der gør, at hun ikke kan tåle sollys. Pigen, der bor alene med sin  far, bevæger sig derfor kun udenfor sit hjem om aftenen. En dag møder hun den flotte Charlie, og i løbet af sommeren indleder de to et romantisk forhold. Men Katie har ikke fortalt Charlie om sin tilstand, så snart opstår komplikationerne. Filmen placerer sig i bølgen af romantiske film for unge, hvor sygdom spiller en central rolle som fx En flænge i himlen og Alt eller intet.

The Post (87%)
Et af Steven Spielbergs seneste værker er en autentisk beretning om pressens vigtige rolle i det politiske landskab. Dramaet tager fat i en betændt sag fra 1971, hvor en række kompromitterende dokumenter bliver offentliggjort. Filmen får biografpremiere i en tid, hvor den amerikanske præsident Donald Trump udfordrer pressens rolle med sine udtalelser om "fake news", og selvom der er mange nuancer i filmen, bl.a. i forhold til ansvaret over for de involverede parter i sagen, slår den Oscar-nominerede fortælling et slag for ytringsfriheden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alberte

Lige en friendly reminder på at Greta Gerwig (heldigvis) ikke er den første kvinde, som er blevet nomineret til en oscar for bedste instruktør :)

Ditte Christensen

Tak for påmindelsen! Der skulle naturligvis stå at Gerwig er den første kvindelige instruktør som er nomineret for sin debutfilm.

Mvh. Ditte/Kino.dk

Horsi

...Infinity War. Billet købt til midnatspremiere. Kan slet ikke vente. Jeg er ret sikker på en del ikke vil klare skærerne. Åh den lange ventetid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter