Cookie- og Privatlivspolitik
Umuligt! Er Deadpool 2 bedre end den første?

Umuligt! Er Deadpool 2 bedre end den første?

Superheltefilmen har scoret højere testresultater

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge The Hollywood Reporter har Deadpool 2 modtaget endnu bedre feedback, end originalen fik i sin tid.

Fortsættelsen har netop været igennem seks dage med yderligere optagelser for at efterkomme tilbagemeldingerne fra to tidlige testvisninger, hvor to forskellige versioner af filmen scorede henholdsvis 91 og 97 (ud af 100).

Ved de sidste publikumsvisninger skulle stemningen ifølge THRs kilde have været helt elektrisk, og de nye versioner landede da også på 94 og 98 - hvoraf producenterne selvfølgelig har valgt at lancere den version med den højeste score.

Originalen fra 2016 kom i sin tid aldrig højere end 91, og den klarede da meget godt med en international indtjening på 783 mio. dollars – på trods af en høj censur.

Udover Ryan Reynolds i titelrollen som den dybt sarkastiske og maskeklædte superhelt byder filmen på en større rolle til Josh Brolin, mens en hemmelig cameo skulle komme på banen.

Deadpool 2 får dansk premiere den 16. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

Så god var den første da heller ik', og desuden har jeg altid syntes en efterfølger skal være bedre end dens forgænger, ellers er der da ingen grund til at lave dem!
-Selvom det desværre sjældent er sådan.
For som Jeff Goldblum/Ian Malcom citerer i Jurassic Park :
-"Yeah, but your scientists were so preoccupied with whether or not they could, that they didn't stop to think if they should!"!
-Den kan vel også bruges på Instruktørers næste film.

Anyway, hvis Josh Brolin (Thanos >;) gør det godt som Cable er jeg ikke i tvivl om at filmen bliver fed. Ret sikker på Ryan R. nok skal levere den godt som Deadpool igen, bare han gider holde hende kæresten mere udenfor i denne forsættelse, det skulle gerne være en action film og ikke en eller anden romantisk kærligheds historie. Frygter lidt det bliver noget "Bonnie & Clyde"-agtigt, og hun bare skal være med på slæb hele tiden, vi ved godt du er fræk & køn, men så må du altså få en model karriere i et andet show frøken!
-Og så håber jeg meget på nogle nye seje mutanter, synes Colossus var lidt irriterende, med hans moralske prædikener.
Han holder da Deadpool tilbage i at udfolde sig helt som anti-helt, ham kunne de godt undvære i denne her synes jeg.
Følte humoren var lidt for meget som om, de ALLE opførte sig som om de vidste det var en film. Den har jeg lidt svært ved at forholde mig til. Det er ok Deadpool gør det, for han skal bare være typen der tager absolut intet seriøst, men de andre biroller skal hellere levere fed action & skuespil og ikke bare "se-mig, se mig" stand-up, synes jeg ihvertfald.
Det skete for tit hvor jeg tænkte sådan ville de jo ikke reagere i virkeligheden. Bl.a med Bartenderen, roomien, kæresten og taxachaufføren, det virkede lidt for iscenesat synes jeg, og den slags har Deadpool altså eneret på!
-Men krydser fingre, har altid godt kunne li' Deadpool i tegneserierne, har aldrig set ham tage noget seriøst, og det giver mig altså bare et smil på læben >:P

Sune Pedersenuser/171268

Øh du har måske ikke engang set traileren eller kender DP fra tegneserierne ..

Hun er ligesom selv en superhelt eller blir det først i 2'eren som Copycat, som Vanessa's superhelte navn er i tegneserierne

VIPER

"Øh" -Jo jeg har/havde set traileren!
& jeg har/havde flere tegneserier med DP!
Er faktisk ligeglad med om hun er en heltinde eller ej, så må hun få sin egen film! -Bare træt af romance i action film!
-Lidt modsætninger efter min mening!
Vil da meget meget hellere se de bruger tiden på den fedeste kamp scene end alt det langtrukne flirt og scoresnak!
Lidt romance kan desværre sikkert ikke undgås, men bare de gad skrue lidt ned for det! -Fyldte for meget i 1'rn syntes jeg!
Der var svaret så, bedre sent end aldrig!

Spiff

Den første var (med undtagelse af Reynolds' performance) også ret så middelmådig, så kun godt hvis to'eren bliver bedre :)

Sune Pedersenuser/171268

Øh er du godt klar over hvor fucking en sindsyg vild film de fik lavet med et mikro budget i forhold til andre i den genre... filmen var pisse fed det taget i betragtning !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jarl

Der er intet der slår scenen hvor CC bliver hestet i 2'eren på Skanderborg.

2 timer siden
TRuser/1482863
2
TRuser/1482863

Det er bare rigtig upassende - helt uden samtykke!

4 timer siden
VIPER

Hvis jeg var dum nok til at stå i alle 5 situationer, ville jeg, selv som neger nok rødme efter sådan et 'pearl necklace' stunt!

4 timer siden
Maria

Jeg var stiv da jeg så den første klovn film.

5 timer siden
castigo

Selvom det jo var det mindste Frank kunne gøre... hun havde jo lavet pandekage!!

5 timer siden

Aktive debatter