Cookie- og Privatlivspolitik
Tintin-fortsættelsen lever stadig!

Tintin-fortsættelsen lever stadig!

Spielberg satser på premiere om 3 år

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Steven Spielberg er efterfølgeren til Tintin: Enhjørningens hemmelighed fra 2011 hverken henlagt eller glemt.

Instruktøren afslørede for nyligt overfor Premiere, at Peter Jackson stadig skal instruere den animerede film, der højst sandsynligt vil bygge på Herges to bøger 'De 7 krystalkugler' og 'Soltemplet'.

-Hvis alt går vel, vil han (Jackson, red) snart begynde at arbejde på manuskriptet. Det tager to år at animere sådan en film, så for jer, vil jeg tro, der går tre år. Men Peter gør det. Tintin er ikke død! Udtaler Spielberg.

Tintin, Kaptajn Haddock og hunden Terry er altså at forvente i biograferne omkring 2021 - 10 år efter ’Enhjørningens hemmelighed’, der blev den bedst sælgende animationsfilm i Danmark i 2011 med 377.043 solgte biografbilletter. Et resultat, der overgik både To på flugt og Biler 2.

Steven Spielberg er i denne uge aktuel med science fiction-filmen Ready Player One.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg er også vokset op med Tintin og betragter mig selv som fan. Derfor var det med blandede følelser at jeg så Enhjørningens hemmelighed. Der var smæk på animationerne og et ganske hæderligt forsøg på at give os et godt eventyr og tror bestemt også den faldt i god smag hos mange. Som fan vil man nok altid være lidt skeptisk og det var heller ikke alt jeg følte lykkedes lige godt.

At de vil fortsætte hvad der var en succes er fuldt forståeligt. Jeg har den største og dybeste respekt for instruktør Spielberg og Jackson og håber at de virkelig overvejer deres historie i fortsættelsen. At kombinere for mange historier en i en film vil blot skabe mere uro end en rød tråd - så ønsker jeg hellere at de følger en af de mange historier og giver den fuldt ud.

Animation er nået ufattligt langt nu om dage og kan virkelig godt forstå de ønsker at bibeholde en tegneserieaktig stil, men tænker så også om ikke tiden er kommet til at vi kan få en live action udgave af en Tintin spillefilm. Det ville virkelig gøre mig glad og muligvis være med til at kickstarte en ny gren af nostalgiske eventyr film.

Antaeus

Som så mange andre er jeg vokset op med Tintin og er inkarneret tegneseriefan og Tintin er jo en af de helt store.

Albummene er langt bedre og også de gamle lange tegnefilm var bedre end Spielberg/Jacksons lidt forfejlede Tintin. De blander tre historier sammen, det kom der bestemt ikke noget godt ud af. Enkelthistorierne fungerer langt bedre, de skulle langt hellere have holdt sig til oplægget (altså tegneserie albummene).

Jeg tænker endvidere at de burde have lavet en egentlig spillefilm i stedet for en animationsfilm.

Hvis de kører 2'eren i samme stil så skulle de hellere lade være og lade nogle med forstand på Tintin lave filmene.

Jacob

Tænk at der skal gå så lang tid, men glæder mig, da turen til det hemmelige Inkarige er min klare favoritter.

VIPER

-Kunne godt lide 1'rn, saaatme knald på animationerne, bare ærgeligt der skal gå så lang tid. -Better late then never i guess...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Helen

Hej! Besøg min sidе i Seх Сlub > http://kissia.club

1 time siden
Helen

Hej! Jeg inviterer dig til Seх Сlub - http://kissia.club

1 time siden
Helen

Hej! Jеg invitегeг dig til Sех Сlub -> http://kissia.club

1 time siden
Helen

Lokаlе mødrе hаr brug foг anоnуm SEX!
Baгe besкed og bеde оm at кneppе!

http://kissia.club

2 timer siden
Helen

Jeg leder eftеr sex, men vil du? Коm ind heг --> http://kissia.club

2 timer siden

Aktive debatter