Cookie- og Privatlivspolitik
Spielbergs Ready Player One kommer først KUN i 3D

Spielbergs Ready Player One kommer først KUN i 3D

På med brillerne!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Verdens måske største filminstruktør, Steven Spielberg, er i næste uge aktuel med sin nyeste science fiction-film, Ready Player One

Filmen foregår store dele af handlingen inden i en virtual reality-verden kaldet OASIS, og dette format tigger og beder om at blive vist i formatet 3D, hvilket har været intentionen helt fra starten. 

Det er derfor ingen overraskelse, at danskere kan se værket i formater som 3D, 3D IMAX og 4DX. Men det overrasker måske nogle, at vi i starten af filmens spilletid faktisk KUN vil kunne se filmen iført briller.

I går sendte SF Studio således en pressemeddelelse ud, hvor filmchef Sune Lind Thomsen udtaler:

Vi har valgt at give danskerne mulighed for at få den fulde oplevelse af denne fantastiske film. Dette vil ske på biografernes største lærred og helt i filmens ånd, udelukkende i 3D. Et format som denne film virkelig er født til.

Pressemeddelelsen afslører derefter, at filmen allerede fra sin anden spilleuge også får premiere i 2D. Men skal man se Spielbergs nyeste i premiereugen, er det: På med brillerne!

Den første uge kan Ready Player One ses udelukkende i:
3D, IMAX 3D, Supreme 3D, 4DX 3D, Level 7 3D

Fra den anden spilleuge kan Ready Player One også ses i:
2D, Supreme 2D, Level 7 2D, BabyBio 2D 

Ready Player One får dansk premiere den 29. marts - find dine billetter her.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mortenuser/954471

Gad vide hvor mange der i virkeligheden foretrækker at se film i 3D. Hele min familie bryder sig ikke om 3D formatet....kunne være interessant at vide hvor mange der enten hellere vil se film i 2D eller er lige glade med 3D.

Lassicuser/582638

Jeg var ikke sikker på om jeg ville se denne film i biografen men nu har SF Studio heldigvis truffet beslutningen for mig. Så er de penge sparet.

Johnnyuser/335920

Det er noget af en vattet sø-forklaring de kommer med når det for dem i virkeligheden kun drejer sig om at kradse så mange penge ind som muligt.

Jeg skal alligevel se den men det bliver i standard-visning. En af de tåbelige ting der er når man bestiller biletter er også at default valg er sat til 3D, hvilket nogle gang har været skyld i at jeg ved en fejl købte biletterne i 3D, hvis jeg ikke var opmærksom på det.

Jensuser/353683

Hvad med os som enten ikke kan se 3D effekterne, ikke kan holde ud at se på dem eller bare ikke kan fordrage dem?

På den anden side, kan da være at der ikke vil være så mange en uge efter, så salen er mere fredelig. Tvivler, men man kan da håbe.

Magiskeuser/539619

Jeg er en af dem som ikke gider se film i 3D...

Ohh well..

Nanauser/933889

”Vi har valgt at give danskerne mulighed for at få den fulde oplevelse af denne fantastiske film”
Nej! Det i gør er, at fratage os som ikke kan se 3D film, fra at se filmen før en uge EFTER premieren!

Der er faktisk nogle af os, som ikke kan se 3D film, ikke fordi vi ikke gider, men fordi vi ikke kan! Jeg bruger briller, og for det første er det meget irriterende at have briller ud over briller, og for det andet så fungerer det bare ikke for mig, og jeg får ondt i hovedet. Og jeg er ikke den eneste, der har det sådan! Jeg kan ikke sige med sikkerhed hvorfor, der er nogle af os, der har det sådan. Men ud fra dem jeg har talt med, der ikke kan se 3D, så er mit gæt, at det er, hvis man har bygningsfejl.

Jeg har glædet mig helt vildt til at se denne film, og nu viser det sig, at jeg skal vendte en hel uge mere, end dem som er heldige, at de kan holde ud at se 3D!

Hvorfor ikke vise filmen i 2D også? I giver IKKE dem der vil se filmen i 3D flere muligheder ved ikke at vise den i 2D. I fratager dem der KUN kan se den i 2D muligheden fra at se den på samme tid som alle andre!

Lassicuser/582638

Jeg kunne ikke være mere enig med dig! Der må være en eller anden der har fået en ordentlig røvfuld penge for at træffe den her beslutning for det giver INGEN mening. Det skulle da lige være at det er et desperat forsøg på at holde 3D-formatet i live lidt endnu.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

9 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

16 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter