Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Bond-film vil blive påvirket af #MeToo

Ny Bond-film vil blive påvirket af #MeToo

Nutidens tendenser kan få indflydelse på Bond 25

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Danny Boyle bekræftede i sidste uge, at han forventer at sidde i instruktørstolen, når indspilningerne til Bond 25 formentlig starter senere i år. I et nyt interview afslører filmmageren, at tidens tendenser omkring #MeToo vil påvirke hans fremstilling af Agent 007 i en eventuel film.

Boyle arbejder lige nu på et manuskript med sin faste partner, John Hodge - og det afhænger efter sigende stadig af udfaldet af dette, før vi for alvor ved, om det bliver Boyle, som løber med instruktør-titlen. MGM har således heller ikke bekræftet en instruktør endnu.

LÆS OGSÅ: Den næste Bond kan blive sort eller kvinde

Indepedent spurgte Boyle, om Time's Up-bevægelsen ville have nogen indflydelse på det manuskript, han arbejder på nu, hvortil instruktøren svarede:

- Du anerkender [Bond]-verdenens arv, og du skriver i dén verden - men du skriver også i den moderne verden.

Boyle fortalte, at han ville forholde sig til tiden, især når det kom til portrætteringen af kvinder, de såkaldte Bond babes. Så det er måske slut med letpåklædte kvinder, ligesom at vi nok heller ikke skal forventes navne som Pussy Galore eller Holly Goodhead i den næste film.

Instruktøren sagde selv, at han ville være "et fjols", hvis han afslørede nogle egentlige plot-detaljer, så hvilken sidste mission, som han pønser på at sende Daniel Craig ud på som 007, er stadig uvist.

Bond 25 får premiere den 7. november 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ditte

Er selv vokset op med en "delvis rødstrømper" mor. Delvis fordi hun aldrig deltog i noget. Jeg har også prøvet ø-lejre som jeg brugte dage på at komme over. Jeg er en selvstændig kvinde. Min datter er selvstændig og sørme også min ex-steddatter.

Bond pigerne især i de nyere 1980 og op, har i mine øjne altid været smukke og selvstændige. Meget stærke. Og når nu jeg tænker mig om var der sørme også kvindelige stærke køn i min først Bondfilm. Moonraker. Så ændre lige mit syn der. For der har altid været stærke kvinder med og hvorfor må smukke mennesker ikke vise deres krop?

Det er vel forsøren da ikke det Meto handler om. Det er vel for at stoppe misbruget. For ellers fatter jeg da slet ingen ting. Skal alle vi kvinder så ende med at gå rundt med lagvis af skørter og slør? Ikke for at ramme nogen her. For jeg agter og ønsker slet ikke at indblande religion i min verden overhovedet. (Nære stor respekt for alle uanset køn, religion, kultur mv bare man opføre sig pænt :-)
Men forpokker da. Tænk lige på hvordan verden så ville være. Ingen Ariel og ingen prinsesse til Aladin dvs. Og det er bare tegnefilm.

Er det så også slut med badedragter og bikinier? Ska vi gå tilbage til 17-1800tallet?

Ønsker jer alle en skøn befriende dag og god påske.
(Husker en ungdomspåske, hvor vi alle unge badede nøgne i det lettere halvkølige vand for at komme nærmere for at se påskesolen danse;-) Selv om den påske var god varm. :)

Henriette69

Det var præcis hvad man kunne frygte.
Al respekt for kvinder, og mænd, der bliver krænket. Dét skal selvfølgelig aldrig finde sted.
Men nu må det altså stoppe. #Metoo er gået alt alt for langt.
Der er fint med Time’s Up, men lad være med at blande det ind i film, bøger og anden underholdning :(

Anastasiia

Ok, I'm not great in writing in Danish but I read this "news". While adapting Bond to modern world makes sense, Bond movies should keep their Bond-style atmosphere and types of characters, to my mind. I never saw that Bond girl was portrayed somehow "discriminated". Bond girl is very confident, smart, strong and sexy (oh my god, so horrible that she is sexy). Bond girl is feminine and she is not afraid to show all of those qualities. She is just not the main character of a movie. That's it.

rene

så er det slut for mig med at give penge for at komme ind og se James Bond, jeg er så træt af at alt skal handle om meto, for skal det hele være så politisk korrekt at jeg få kvalme.

og ja jeg har behandler kvinder ordentlig og syntes også de skal behandles ordentlig.

Christine

Jeg håber virkelig, virkelig meget at Danny Boyle hiver fat i Carte Blanche romanen. Det ville give mening efter set-up'et fra Skyfall og Spectre og give et nice touch til filmen. Og, der er sørme også stærke kvinder med i den bog, så den ville være meget god at lave om til spillefilm.

Nikolaj

Så selvfølgelig forventer jeg ikke, at kvinderne bliver behandlet på samme måde, som mange af de overfladiske bondkvinder fra 60-70-80erne. Så hvis man får skrevet en velskrevet, stærk kvinde som kan have betydning for historien, så synes jeg det er fedt! Men... Hvis ikke, og at de bare forsøger at lave endnu en version Vesper, men i stedet rammer en Madelin Swann. Så synes jeg lige, at de skal stramme op.

Og please! Hvorfor skal Metoo være involveret i være eneste storfilm, som kommer ud i øjeblikket? Bondfilm har gået over stregen med hensyn til kvinder, ja... Men lad os nu komme videre, og fokusere på en god historie i stedet.

Marianne

Skal Bond så også være ikke-ryger, kun drikke kildevand (af glas - endelig ikke af en plastflaske!), spise øko-laktose-glutenfrit og være veganer?

Rigtigt mange kvinder i Bond-universet er jo handlekraftige og selvstændige, og så går der vel ikke skår af nogen, hvis de også er pæne at se på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

5 dage siden