Ny Bond-film vil blive påvirket af #MeToo

Nutidens tendenser kan få indflydelse på Bond 25
Billede
(© Quantum of Solace / Sony)

Danny Boyle bekræftede i sidste uge, at han forventer at sidde i instruktørstolen, når indspilningerne til Bond 25 formentlig starter senere i år. I et nyt interview afslører filmmageren, at tidens tendenser omkring #MeToo vil påvirke hans fremstilling af Agent 007 i en eventuel film.

Boyle arbejder lige nu på et manuskript med sin faste partner, John Hodge - og det afhænger efter sigende stadig af udfaldet af dette, før vi for alvor ved, om det bliver Boyle, som løber med instruktør-titlen. MGM har således heller ikke bekræftet en instruktør endnu.

LÆS OGSÅ: Den næste Bond kan blive sort eller kvinde

Indepedent spurgte Boyle, om Time's Up-bevægelsen ville have nogen indflydelse på det manuskript, han arbejder på nu, hvortil instruktøren svarede:

- Du anerkender [Bond]-verdenens arv, og du skriver i dén verden - men du skriver også i den moderne verden.

Boyle fortalte, at han ville forholde sig til tiden, især når det kom til portrætteringen af kvinder, de såkaldte Bond babes. Så det er måske slut med letpåklædte kvinder, ligesom at vi nok heller ikke skal forventes navne som Pussy Galore eller Holly Goodhead i den næste film.

Instruktøren sagde selv, at han ville være "et fjols", hvis han afslørede nogle egentlige plot-detaljer, så hvilken sidste mission, som han pønser på at sende Daniel Craig ud på som 007, er stadig uvist.

Bond 25 får premiere den 7. november 2019.