Cookie- og Privatlivspolitik
Han Solo skyder slet ikke længere!

Han Solo skyder slet ikke længere!

Disney fjerner pistolerne fra de nye plakater

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Obs: artiklen er blevet rettet efterfølgende.

Når filmen om Han Solo, Solo: A Star Wars Story, udkommer i maj som den anden film i rækken af Star Wars spin-offs, bliver det formentlig med masser af blasters og andre sci fi-skydevåben. 

Men ikke i Brasilien. I dag er der alligevel udkommet en række redigerede plakater til netop dette publikum med bl.a. titelkarakteren, Chewbacca og Lando Calrissian. Plakaterne har alle været under behandling, således at der ikke er skydevåben med længere. Skød Han Solo først? Ikke i Brasilien!

Se selv resulatet her:

Solo: A Star Wars Story får dansk premiere den 23. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tueuser/847440

Hvis de tror det gør en forskel om børn leger med våben eller ej, så er de rimeligt naive.

Mickey

ikke nok med at filmen ser dårlig ud og er totalt unødvendig, nu går der også for meget Disney i den =_=

Kim "Dragon furry"

Hvordan går der for meget Disney i den? Der er brasilianske plakater. Det er meget normalt at markedsføre film forskellige alt efter område.
Den med våben på et fra Spanien. Det bare en dårlig skrevet artikle. Ro på.

Anders N

Politisk korrekthed, intet andet!
Star Wars karakterer og deres våben hænger uløseligt sammen - det har altid været en del af billedsproget og symbolikken i det univers.
Skal hele verden nu overbevises om, at vi skal være våbenforskrækkede, fordi et på mange måder infantilsk USA ikke magter at tage et seriøst opgør med våbenlovgivningen og bliver ved med at betragte det at eje og bære våben som en menneskeret?
Men Disney studiet ånder da sikkert lettet op over, at det midt i den ophedede debat omkring våbenlovgivningen stille og roligt - og uden de store protester - kan kastrere et unikt filmunivers og begynde at forme det i sit eget, amerikanske glansbillede...
Hvordan er det i øvrigt 'problematisk', at en person som Han Solo skyder først?? Han er i gråzonen mellem helt og skurk, men det er nok i virkeligheden det, der stryger den politiske korrektheds verden-er-sort-og-hvid parnas mod hårene.

Kim "Dragon furry"

Det bare en lille artikel med fejl. Det kun i Brasilien der er censur. De plakater med Blasters på er fra Spanien. Der en bruger højere oppe i kommentarfeltet som har linket til hvad der er korrekt.
Ville ønske Kino.dk lige gad rette denne artikel. Den er jo ikke korrekt.

Stine Teglgaard

Tak for rettelserne, tak til alle andre også.

Jeg har rettet i artiklen, der godt kunne have brugt mere baggrundstjek. Men jeg finder altså konstant frem til Brasilien som land, så den lader jeg stå.

MVH Stine
kino.dk

Simon

Kan kun være enig med ovenstående kommentar. Trist at de nu vil til at ødelægge essensen af Star Wars universet. Bliver lidt kedeligt i fremtiden med Star Wars uden laserpistoler, dødsstjerner, raketter eller lyssværd.
Bliver iøvrigt meget provokeret af, at der i artikel står, at man kun kan respektere, at Disney har fjernet våbene fra plakaterne. Det kan man da på ingen måde respektere.

DJT

at du skal være nervøs for, at der ikke kommer til at være våben i Star Wars fremover.
Ro på med paranoiaen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.