Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Jennifer Lawrence som spion og Willem Dafoes Oscar-rolle

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Blandt de seks film som har premiere i denne uge, finder vi romantik, drama og noget for de helt små.

Operation Wedding
Dokumentarfilmen beretter om en gruppe unge russiske jøder, der i 1970 blev nægtet udrejse-visum. For at flygte fra Sovjetunionen planlægger de at kidnappe et fly under påskud af, at gruppen skal deltage i et lokalt familiebryllup. Men inden det lykkes bliver, de dømt for højforræderi. 45 år senere fortæller instruktøren historien om sine forældre, der var ledere af gruppen, og som i dag bliver betragtet som helte i Vesten, men terrorister i Rusland.

I Fars hænder/DOXBIO

I fars hænder
For 17 år siden blev Svens far, keramikeren Niels, fundet frosset ihjel i en snedrive få kilometer fra deres hjem. Sven har forsøgt at lægge opvæksten med den stærkt alkoholiserede far bag sig, men noget trækker i ham. Han finder en kasse, faren har efterladt, og på trods af familiens advarsler, begynder han at grave i fortiden.

A Man of Integrity
I det iranske drama har læreren Reza måttet forlade hjembyen Teheran og har i stedet fundet en form for lykke som guldfiske-opdrætter i en nordlig provinsby med hustruen Hadis og deres søn. En dag går alt dog skævt, da Reza takker nej til at sælge sin dam til den lokale virksomhedsbaron, og pludselig mærker parret, hvor mange skjulte dagsordener og magtforhold, byen er bygget på.

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn
Cirkeline vender tilbage i sin første spillefilm siden 2004, og animationsfilmen henvender sig til de mindste i familien. I den nye film får hun en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

Red Sparrow/20TH CENTURY FOX

Red Sparrow 
Jennifer Lawrence har hovedrollen som russiske Dominika, der må stoppe sin karriere som ballerina. Tvunget af omstændighederne bliver hun manipuleret til at blive en del af den hemmelige efterretningstjeneste Sparrow. Dominika bliver en af deres farligste agenter og må forene sit gamle jeg med sin nye magt, for at redde dem hun holder af. 

The Florida Project
I dramaet følges Halley, der bor sammen med sin seksårige datter Moonee på et motorvejsmotel. Her lever de sammen med andre hjemløse lige udenfor Disney World. Mens Halley prøver at hustle sig til penge til næste uges husleje, formår Moonee og hendes venner at gøre hver dag til et eventyr med ekspeditioner i området og narrestreger med de andre beboere og motelpasseren Bobby. Willem Dafoe, som spiller Bobby, er nomineret til en Oscar for Bedste mandlige birolle.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

8 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter