Cookie- og Privatlivspolitik
Oscar-vinder er topkandidat til at instruere Bond 25

Oscar-vinder er topkandidat til at instruere Bond 25

Men Christopher Nolan melder sig ud af konkurrencen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Siden Sam Mendes har udelukket, at han vender tilbage som instruktør på den 25. film om James Bond, har der jævnligt været rygter om, hvem der skal overtage erhvervet.

Seneste skud på stammen er Danny Boyle, der vandt en Oscar for sin instruktion af Slumdog Millionaire i 2008. Ifølge Variety placerer filmselskaberne MGM og EON den 61-årige englænder øverst på deres ønskeliste.

Tidligere har både Denis Villeneuve (Blade Runner 2049) og Christopher Nolan (Dunkirk) været nævnt som potentielle kandidater til den prestigefyldte stilling. Men førstnævnte sprang fra pga. en ny filmatsering af Dune, og sidstnævnte udtalte så sent som i går, at han ikke ønsker at instruere 'Bond 25'.

Det efterlader som nævnt plads til Danny Boyle, der tidligere har vist interesse for agent-franchisen og med hans energiske stil, kendt fra bl.a. Trainspotting og netop 'Slumdog Millionaire', kan der være noget spændende i vente for James Bond.

Boyle instruerede sågar en lille bid med 007 i forbindelse med de Olympiske Lege i London i 2012, og den oplevelse skulle have givet filmskaberen en ide til en Bond-film. Ifølge Deadline skriver Boyle derfor lige nu på et manuskript sammen med 'Transpotting'-makkeren John Hodge, der gerne skulle blive et udkast til en helt ny historie i 'Bond 25'.

Herefter må vi se om Bond-producerne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson vil gå videre i den retning, eller beholder det nuværende manuskript fra Spectre-forfatterne.

Daniel Craig er efter alt at dømme på plads i titelrollen, men ellers er det sparsomt, hvad vi ved om den kommende film.

Bond 25 forventes at få premiere den 7. november 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Danny Boyle er en klasse bedre end Nolan og Villeneuve og de resterende kandidater, som har været rygter. Dog tror jeg ikke, at det bliver realitet. Han er jo en meget mere visuel og karakter instruktør, så tvivler på at han vil være interesseret i at skulle lave en Bond-actionfilm. Dog hvis jeg tager fejl, vil det være et interessant valg. Og det vil ihvertfald være en film, som jeg vil glæde mig rigtigt meget til at se.

Jacob

Med en prisvindende instruktør på tale som Boyle, så er det igen tydeligt at Bond ikke er for nybegyndere, men er stået af ræset. Indtil den 25. film om agent 007 bliver mere konkret, så er det ikke pt. den film som fylder mest hos mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

5 dage siden