Jurassic World 3 får premieredato

Dino-trilogi bekræftet
Billede
(© UIP)

Til sommer får nummer to i den nye Jurassic-trilogi, Jurassic World 2: Fallen Kingdom, premiere, og Universal Pictures er efter sigende så sikre på dens succes, at de allerede nu har annonceret en premieredato på det sidste kapitel, Jurassic World 3.

Jurassic World indtjente i 2015 hele 1,6 milliarder dollars på verdensplan, og det er derfor ikke så underligt, at Universel er trygge ved at lave en film mere, selv inden anden dels premiere. Det sidste udspil i trilogien får premiere den 10. juni 2021.

Historien til den tredje film skal skrives af Jurassic World-instruktør Colin Trevorrow og den nyankomne Emily Carmichael, som står bag manuskriptet til den kommende efterfølger, Pacific Rim: Uprising.

Om tilføjelsen af Carmichael udtaler Trevorrow:

- Det er vigtigt for denne franchise, at vi byder velkommen til nye kreative stemmer for at holde vores fortælling frisk og levende. Jeg er begejstret for spændingen og skønheden J.A. [Bayona, instruktør] har bragt til 'Fallen Kingdom', og jeg ved, Emily vil tilføje et andet lag af følelser til det afsluttende kapitel i vores trilogi.

Filmlegenden Steven Spielberg, som stod bag de to første film i den oprindelige Jurassic Park-trilogi, vil vende tilbage som executive producer, mens instruktørposten stadig ikke er besat.

Jurassic World 2: Fallen Kingdom får premiere den 22. juni.