Cookie- og Privatlivspolitik
Joaquin Phoenix kan blive den nye Joker

Joaquin Phoenix kan blive den nye Joker

Batmans ærkefjende er klar til sin egen solofilm

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sidste år kom det frem, at The Hangover-instruktør Todd Philips skulle stå bag en solofilm om Batmans ærkefjende, The Joker, der vil være løsrevet fra det nuværende DC superhelte-univers.

Philips er nu ved at samle sit hold, og han har udset sig den tredobbelte Oscar-nominerede Joaquin Phoenix til rollen som The Clown Prince of Crime - og han skulle have indvilget i at tage dén. I første omgang forlød det ellers, at Warner Bros. ville have Leonardo DiCaprio, der dog takkede nej.

Phoenix har tidligere været i spil til roller i flere superheltefilm, bl.a. som The Hulk i The AvengersBatman v Superman og Doctor Strange, men det kan være, at det er som rablende gal superskurk den 43-årige skuespiller for alvor vil passe ind. Han har i hvert fald allerede givet eksempler på sin galskab i værker som Gladitor og The Master

Efter sigende vil filmen udspille sig i 1980'erne og gå efter en mere barsk krimi-drama-tone end den klassiske, episke superheltefilm.

Philips skulle allerede have forfattet manuskriptet med Scott Sliver, der tidligere har skrevet The Fighter og 8 Mile, og nogen steder beskrives det som en fortolkning af Jokerens skabelseshistorie.

Mesterinstruktøren Martin Scorsese har været rygtet til at skulle producere filmen, men om dette stadig er aktuel vides ikke.

Jared Leto, der seneste har spillet The Joker, fortsætter i rollen i den kommende Suicide Squad 2.

Joaquin Phoenix er næste gang aktuel i de danske biografer den 22. marts med 'You Were Never Really Here'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

jeg har svært ved at tage en solo film om jokeren seriøst. da han er så ond og psykopatisk, at man ikke kan holde med ham, uden at ændre for meget på ham. og hvem skal så være hans modstander.

Jacob

At man vil forsøge sig med en Joker mere uden for DCEU giver indtryk af, at man ikke giver den fulde opbakning til Justice League. Mon det her betyder at man forsøger sig med noget nyt, der på sigt vil stoppe den nuværende franchise?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

1 dag siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden

Aktive debatter