Cookie- og Privatlivspolitik
Guide til vinterferiens film

Guide til vinterferiens film

En superhelt, Oscar-film og erotiske dramaer

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

For mange er vinterferien i fuld gang og biografen byder på hele syv premierefilm. Se udvalget herunder - og find vores guide til familiefilm i biografen her.

Klik på en titlen for at læse mere, se trailer og bestille billetter.

Black Panther
Vi stiftede første gang bekendtskab med The Black Panther i Captain America: Civil War - men nu er han tilbage i sin egen solofilm. Den udspiller sig i det afrikanske hjemland Wakanda, hvor fjender både internt og udefra vil overtage magten efter kongens døde. Selvom det er den 18. Marvel-film, kan den stadig ses som et selvstændigt superhelteværk.

Den skjulte tråd
'Den skjulte tråd' kan være sidste chance for at opleve den tredobbelte Oscar-vinder og gudsbenåede skuespiller Daniel Day-Lewis på det store lærred, da han har bebudet, at han går på pension. I sin sidste film spiller han en kontrolleret modeskaber, der kaster sig ud i en intens forelskelse med musen Alma. Bag dramaet står mesterinstruktøren Paul Thomas Anderson

Django - The King of Swing
Det biografiske drama 'Django - The King of Swing' fortæller historien om jazzguitaristen Django Reinhardt, der i 1943 befinder sig Paris. Men nazisterne begynder at vise interesse for Django, der må træffe et valg for at beskytte sig selv, sine venner og familien - derfor tager han sin mor og gravide kone med på flugt mod den schweiziske grænse.

12 Strong
Den danske filminstruktør Nicolai Fuglsig debuterer med krigsdramaet '12 Strong'. Filmen foregår kort tid efter terrorangrebet på World Trade Center, den 11. september 2001, hvor en gruppe elitesoldater, ledet af Chris Hemsworth, bliver sendt til Afghanistan for at bekæmpe Taliban.

Dobbelt begær 
I den romantiske thriller 'Dobbelt begær', som er instrueret af den anmelderroste Francois Ozon, forelsker den smukke Chloë sig i sin psykiater, Paul. Speciallægen bærer dog på en hemmelighed: Han har en tvillingebror, som også er psykiater. Så da kvinden skal ’helbredes’, ender hun med at indlede et forhold til begge brødre. 

Fifty Shades – Fri
Det erotiske drama med Jamie Dornan og Dakota Johnson i hovedrollerne. Tiden er kommet, hvor Ana skal giftes med sin kæreste, Christian. Hvedebrødsdagene præsenterer den nye Mrs. Grey for et liv i luksus, men ferien ender brat, da en trussel fra fortiden begynder at hjemsøge parret. Ana og Christian må se i øjnene, at der skal store beslutninger til, for at deres umage ægteskab nogensinde vil fungere.

Roman J. Israel, Esq.
Krimi-dramaet handler om Roman Israel, der er forsvarsadvokat i ​​et overbelastet domstolssystem i Los Angeles. Roman er en både engageret og dybt idealistisk forsvarsadvokat, hvis liv ændres totalt, da en række voldsomme begivenheder medfører overvejelser omkring, hvilke idealer der tidligere har defineret hans karriere. Hovedrollen spilles af Denzel Washington, som modtog en Oscar-nominering for sin præstation.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

13 timer siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

13 timer siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

2 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

2 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

2 dage siden