Cookie- og Privatlivspolitik
Game of Thrones-skabere bag nye Star Wars-film

Game of Thrones-skabere bag nye Star Wars-film

Et perfekt match?

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

David Benioff og D.B. Weiss har med stor succes bragt George R.R. Martins Game of Thrones-bøger til tv-skærmene, og nu skal det kreative makkerpar skrive og producere nye film i Star Wars-sagaen.

Filmene, der her er tale om, bliver ikke en del af hverken den nuværende trilogi om Rey, Finn og Poe eller den kommende efterfølgende trilogi, som Rian Johnson er ved at udtænke.

Se også: Første trailer til Solo: A Star Wars Story.

Umiddelbart ser det ud som en perfekt match mellem 'Star Wars' og Beinhoff og Weiss, der har skabt nyere tids mest populære tv-serie, fordi begge universer lever og ånder gennem en stærk og overbevisende mytologi.

Vi skal dog næppe forvente bare bryster og ekstremvold i Star Wars-franchisen lige med det samme, hvilket ellers har været en grundsten i 'Game of Thones'. I stedet kan vi nok forvente lidt mere "livrem og seler", hvilket bliver interessant at se, hvordan de to showrunnere kommer til at tackle.

Star Wars-filmene har endnu ingen premieredatoer, men arbejdet med dem begynder, efter den sidste sæson af 'Game of Thrones' er færdig.

Star Wars: The Last Jedi er stadig aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Ville være oplagt med en dark & gritty serie baseret på Old Republic historierne -Især med disse to herrer bag kameraet ;)

Antaeus

Bog- og tegneserieuniverset for Star Wars er enormt og det ser ud til at det også er den vej vi går i film- og endda serieuniverset.

Personligt kan jeg slet ikke få nok af mit favoritunivers så lad os endelig få alle de film de kan få ud. Det kræver dog at det er høj kvalitet og at det er koordineret. Jeg var meget lidt tilfreds med "The Last Jedi", det kunne de have gjort langt bedre selv om den var underholdende, men her blev godt nok glemt lidt Star Wars essens, logik og sammenhæng med de andre film. Og det er ikke den vej det skal gå, det skal være super godt hver gang der kommer noget nyt ud.

Nikolaj

Det bliver for meget. Selvom jeg virkelig synes at de to har gjort et fremragende job med Game of Thrones serien, og at jeg mener at de faktisk er et rigtigt valg til at skulle join Star Wars Universet. Så vil jeg stadig ønske at Disney tog sig en pause fra filmene. Der kommer alt for meget ud fra dem i øjeblikket, og jeg ved ikke, om jeg rigtigt synes om det. Magien fra George Lucas serie forsvinder efterhånden ud, og det ærgrer mig virkelig.

Julius

Jeg har det lidt som om, vi får annonceret noget nyt Star Wars hver uge. På nuværende tidspunkt arbejdes der på Episode 9, en Obi-Wan standalone-film, en Jabba(!?) standalone-film, rygter om en Boba Fett standalone-film, en nyligt annonceret trilogi instrueret af Rian Johnson, og nu en ny serie af Game of Thrones-gutterne.

Vil det nogensinde slutte?

Martin S

Forhåbentlig ikke...

Jacob

De to hjerner bag Game of Thrones mener virkelig spillefilm, og de henvendte sig selv til Lucasfilm. Disneys direktør bekræfter desuden at flere serier er under udvikling, men der menes nok også den animerede slags.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

18 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden