Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i februar

5 film du skal se i februar

Månedens mest ventede film

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk's brugere ser mest frem til disse fem film i februar, der traditionen tro er en fremragende biografmåned, da nomineringerne til Oscar-uddelingen nu er offentliggjort.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks. Valgmulighederne findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

1. Fifty Shades - Fri (94%)
Den sidste film i E.L. James’ trilogi om Anastasia og Christian. Tiden er kommet til at Ana skal giftes med sin mange millionær-kæreste Christian. Hvedebrødsdagene præsenterer for alvor den nye Mrs. Grey for et liv i luksus, men ferien ender brat, da en trussel fra fortiden begynder at hjemsøge det nyforelskede par. Ana og Christian må se i øjnene, at der skal store beslutninger til for at deres umage ægteskab, nogensinde vil fungere.

2. The Disaster Artist (93%)
Komedie-dramaet om den virkelige historie bag skabelsen af kultfilmen The Room, der er et af historiens notorisk dårligste værker. Da skuespilleren Greg møder Tommy til et skuespilskursus bliver det starten på et tæt venskab. Deres fælles drøm om stjernekarrierer bliver dog udfordret i mødet med Hollywood, hvor der er rift om rollerne. Men de to giver ikke op, og de beslutter sig derfor for at lave deres egen film.

3. Call Me by Your Name (93%)
Det romantiske drama følger den 17-årige Elio i 1983, og henover sommerferien skal farens praktikant, Oliver, bo hos familien i Norditalien. Elio og Oliver udvikler et forhold til hinanden, og det bliver ikke kun en uforglemmelig tid, men en sommer i det smukke italienske landskab, der vil ændre deres liv for altid. ’Call Me by Your Name’ er Oscar-nomineret som bedste film mens hovedrollen Timothée Chalamet er nomineret til bedste mandlige skuespiller for sin præstation i filmen.

4. Black Panther (91%)
Den 18. film i Marvel-universet foregår i det isolerede og teknologisk fremskredne land, Wakanda. Superheltefilmen er baseret på tegneserien af samme navn om den afrikanske nationalleder T’Challa. Efter T’Challa mistede sin far i Captain America: Civil War, vender han tilbage til sit hjemland for at tage sin retsmæssige plads som konge.

5. Coco (88%)
Filmen er centreret omkring den mexicanske fejringsdag Dia de Muertos, hvor man hylder og mindes sine forfædre. 12-årige Miguel bor i Mexico og drømmer om at blive en berømt musiker som sit idol Ernesto de la Cruz, men familien har forbudt ham at spille musik og taget hans guitar. I sin søgen efter en ny guitar, ender han ved et uheld pludselig i de dødes verden, hvor et mysterie om hans eget ophav venter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Over at Fifty shades overgår Black Panther. Det havde jeg ikke troet og er en anelse skuffet.

skyggeulv

Skal se 3 af disse + evt. shape of Water (som lidt er glemt på denne liste), selvom det nærmest ikke er til at se dem pga. 50 Shades.

Man skulle tro det halve af Danmark er forventet at skulle se 50 Shades, for den bliver spillet så mange gange på en dag (i hvert fald 7-8 gange i Aalborg i 14 dage), at den tager spilletider fra alle de andre film.
Selv Black Panther vises kun 2 gange på dens regulære premieredag i Aalborg.

Men glæder mig til Coco til forpremiere i morgen, forpremiere d. 14. til Black Panther, billetterne er købt, og så skal 'Call me by your name' og 'Shape of Water' ses hvor der kan findes tid. Synes der er så mange fede film i år, at jeg er nød til at vælge nogen fra nogle måneder (dumme økonomi).

bambiexplorer

... hvor er den blevet af? Den har da 92% ... så vidt jeg kan se?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

53 minutter siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

2 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

2 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden

Aktive debatter