Cookie- og Privatlivspolitik
10 film du skal se i foråret

10 film du skal se i foråret

Forårets mest ventede film

Stem op!
36
Stem ned!
0
(reset)

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og vi kan i løbet af de næste måneder, glæde os til en masse nye film. Kino.dk's brugere ser mest frem til disse 10 film i foråret.

Listen er sammenfattet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til filmene i marts, april og maj. Placeringerne baseres på et gennemsnit af bruger-ratings og antallet af stemmer.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

1. Avengers: Infinity War
Superheltefilmen genforener for tredje gang de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow. Mange af Marvels nyere superhelte er tilføjet til rollelisten, bl.a. Chris Pratt som Star-Lord og Benedict Cumberbatch som Dr. Strange. Gruppen står denne gang overfor den onde Thanos og hans mægtige Infinity Gauntlet.

2. Deadpool 2
Filmen er efterfølgeren til den populære filmatisering af Marvels tegneseriehelt Deadpool fra 2016. Ryan Reynolds er tilbage som ekssoldaten Wade Wilson, der efter et forsøg er blevet voldsomt vansiret, men samtidig også har fået superkræfter. Som den utraditionelle Deadpool bruger han nu sine evner i kampen mod mutanten Cable.

Solo: A Stars Wars Story/WALT DISNEY

3. Solo: A Star Wars Story
Science fiction-filmen er den anden film i rækken af Star Wars spin-offs efter Rogue One: A Star Wars Story. Filmen handler om den unge Han Solo på hans første eventyr, hvor han bl.a. møder Chewbacca og Lando Calrissian. Det er første gang, at Han Solo bliver portrætteret af en anden skuespiller end Harrison Ford.

4. Lady Bird
Den Oscar-nominerede komedie handler om Christine, som kalder sig selv for Lady Bird, imens hun kæmper sig igennem den lokale kristne High School. Teenageren drømmer om at komme på College ovre på Østkysten, for hun er træt af livet i Sacramento og sin mor, der altid kritiserer hende. Et lyspunkt er dog, at hun kommer med i årets musical, hvor hun møder den søde og respektfulde Danny.

6. Ready Player One
I Spielbergs filmatisering af Ernest Clines roman følger vi teenageren Wade, der i en nær fremtid bruger det meste af sit liv i en virtuel verden kaldet OASIS. Det samme gør størstedelen af verdens befolkning. Da skaberen af OASIS dør, efterlader han hele sin gigantiske formue inde i spillet - gemt som et såkaldt "Easter Egg". Millioner af brugere deltager i skattejagten. Men ikke alle følger spillets regler.

5. Pacific Rim: Uprising
Filmen er efterfølgeren til Pacific Rim og følger den oprørske og engang lovende Jaeger pilot Jake, hvis far Stacker gav sit liv for at redde menneskeheden i den første film. Jake har opgivet sin træning og lever nu i en kriminel underverden, men da en ustoppelig trussel truer og bringer verden på randen af sammenbrud, får han en ny chance.

Midnight Sun/Nordisk Film

7. Midnight Sun 
Det romantiske drama, der er genindspilningen af en japansk film, handler om den 17-årige Katie, som har en sjælden sygdom, der gør, at hun ikke kan tåle sollys. Pigen er kun udenfor, når solen er væk, men en aften møder hun drengen Charlie. Katie fortæller ikke om sin sygdom, og de to indleder en romantisk sommer sammen.

8. Sankt Bernhard Syndikatet 
Den danske film handler om to iværksættere, der rejser til Kina for at starte en hundeavl. Rasmus og Frederik møder hinanden til en reunion på deres gamle kostskole, Herlufsholm. Her får den halvbuttede, optimistiske Frederik overtalt en lettere naiv Rasmus til at drage med ud på et forunderligt forretningseventyr. Mads Brögger instruerer satiren, mens hovedpersonerne er kendt fra Den Korte Radioavis.

Den of Thieves/SF STUDIOS

9. Den of Thieves 
Gerard Butler spiller hovedrollen i action-dramaet, der foregår i Los Angeles’ kriminelle miljø og følger en bande af succesfulde bankrøvere og den eliteenhed, som prøver at fange dem. Personernes veje mødes på kryds og tværs, mens planerne om et tilsyneladende umuligt kup mod Federal Reserve Bank tager form.

10. Isle of dogs
Wes Andersons animationsfilm finder sted i en nær fremtid, hvor hunde er blevet så stor en belastning, at Japans præsident sender hele racen afsted for at bo på en øde skraldeø. Det passer dog ikke en modig 12-årig dreng, der savner sin firbenede ven og drager afsted til øen for at finde ham. Bl.a. Scarlett Johansson og Bryan Cranston ligger stemme til karaktererne. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg kan nok ikke være den eneste, som glæder sig endnu mere til foråret nu, vel?

Film er nemlig fantastiske Enhver tid på året- så mon ikke også at foråret bliver en god årstid endnu engang igen. Ellers bliver jeg skuffet i hvert fald.
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

3 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

6 dage siden

Aktive debatter