Cookie- og Privatlivspolitik
Pas på Bioklub SMS-svindel!

Pas på Bioklub SMS-svindel!

Servicemeddelelse

Stem op!
333
Stem ned!
0
(reset)

Kære gæster

Vi oplever i øjeblikket, at der igen sendes en sms rundt, hvor man kan få meget billige biografbilletter og fx to biografbilletter og 2 x popcorn og sodavand for 9 kr.

Dette har intet med os eller Nordisk Film Biografer at gøre og er et svindelnummer. Vi skal derfor på det kraftigste advare mod at gøre brug af dette tilbud. Dels da du aldrig modtager billetterne og dels da du skal indtaste dine kreditkortoplysninger med fare for efterfølgende misbrug.

Vi forsøger at opspore, hvem der står bag dette, men da der er tale om ukendte personer i udlandet, har vi desværre ikke mulighed for at stoppe dette. Men hvis du modtager et biograf tilbud, der er for godt til at være sandt, så vær varsom.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

lisuser/505666

Jeg fik en SMS d. 7.1. om at jeg var blandt de 3, der havde vundet et biografgavekort. Jeg fulgte linket, udfyldte navn, adresse og mailadresse, og betalte 7 kr med mit visa/dankort. Herefter modtog jeg en mail fra en musiktjeneste NONESTOPTRACKS.COM om at jeg var oprettet som medlem og ville blive trukket 1 EUR.
D. 10. januar fik jeg en mail om, at mit medlemskab var blevet fornyet. Jeg loggede på med det username og password der var angivet i 1. mail og opsagde mit medlemskab. Jeg fik en mail om at den automatiske fornyelse var blevet opsagt. Jeg kunne se på mit kontoudtog at NONESTOPTRACKS:COM havde trukket 1 EUR = kr 7,56 for oprettelsen, og 3 dage efter havde de trukket 65 EUR = kr 491,41 for den automatiske fornyelse. For en sikkerheds skyld har jeg spærret mit visa/dankort.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Brittuser/803865

Min søn på 12 er lige kommet jublende hjem fra skole og troede han havde vundet biobilletter. Han havde heldigvis ikke åbnet sms. Øv hvor blev han slemt skuffet :-( Hvor er det træls med alle de svindel sms..

Tak for advarsel herinde.

Dbh Britt

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
sørenuser/945369

Tillykke du er blandt de tre vindere af et biografgavekort med 2 billetter samt snolder! Hent dit gavekort her. Http://bit.ly/2Ddtio1

Svindel?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Daniel Bentien

Ja, det er svindel og har intet med hverken kino.dk eller Nordisk Film Biografer at gøre. Du må for alt i verden ikke klikke på linket.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Stefan

Hej jeg har altid været så forsigtig med virus beskeder jeg har modtaget mange sms'er og e-mails som jeg har kunne se at det var virus har også fået mange opkald fra nummene +44,+43 og mange andre med 8-12 numre i telefon nummeret. Men lige den her hoppede jeg på desværre er der andre som mig der har godkendt den SMS eller er der gode råd til hvad jeg gør nu. På forhånd tak.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Segoyuser/116755

Kontakt din bank hvis du har udleveret det hele ville jeg gøre.!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Vivianuser/901693

ffs...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Michaeluser/243818

Jeg var godt klar over der var en stor chance det var scam, men jeg fyldte det ud, indtil betaling, da jeg blev bedt om at fylde mit visa oplysninger samt den tre ciffrede kontrolnummer, da stoppede jeg, for no way jeg giver de oplysninger fra mig. Det er common sense.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Andreas

Typisk dansk svar fra virksomheden, igen tager ansvar hverken firma eller stat og det går bare ud over borgerne. Jeg har ondt er jer som blev svindlet.
Prøv at tænk over hvor scammerne fik jeres information? Det kunne jo være nfbio.dk der er blevet hacket fordi deres firewall ikke er god nok, og så er det gået ud over normale hjælpeløse borger som jer. Derfor syndes jeg også Nordisk film burde finde ud af hvor det leak er kommet fra hvis det ikke er dem selv så nogle kan tag ansvar og betale de mange borger tilbage.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
heidi

jeg hoppede på den!!!!!!!!!!!!! Det gør jeg ellers aldrig.....og det værste er at jeg ikke kan se aktivitet med de 15 kr på mit kort????

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Heidiuser/247635
Heidiuser/247635

Filmen er genialt udtænkt og sammensat. Her er ingen løse ender. Den giver anledning til refleksion.

12 timer siden
Mads

Jeg har set alle de nominerede film, men kun om Forrest Gump kan jeg sige, at scener, billeder og replikker stadig dukker op i mine tanker af og ti

14 timer siden
Tullemor76

Forest Gump er ikke kun den bedste film i 1994. Det er også min favoritfilm af alle film.

1 dag siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej,
Meget tyder på at 'The Strangers 2: Prey at Night' ikke får dansk premiere. Desværre.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

1 dag siden
josephine

Forrest Gump, definitely.

1 dag siden

Aktive debatter