Cookie- og Privatlivspolitik
I seng med Ditte & Louise

I seng med Ditte & Louise

Makkerparret går til filmen

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

DRs komedieserie 'Ditte & Louise' får sin egen spillefilm instrueret af Niclas Bendixen. De første billeder er samtidig udkommet, og her inviteres vi indenfor i de to kvinders soveværelse med et par noget usædvanlige sengelamper. Nederst kan en anden version af topbilledet ses.

Handlingen beskrives i Nordisk Films pressemeddelelse som, at de tåkrummende pinligheder tages til hidtil uprøvede yderligheder. Nærmere bestemt er plottet som følger:

Ditte og Louise er (stadigvæk) to midaldrende skuespillerinder, som indser, at det eneste, branchen har tilbage at tilbyde dem, er roller som nogens mor eller “gammel luder”.

Derfor griber Ditte til en radikal beslutning: Hun klæder sig ud som mand. Og med ét er verden vendt på hovedet! Stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev. Hun får pludselig hovedroller. Hun får tonsvis af opmærksomhed.

Kvinder sværmer om hende. Og hun bliver bedste venner med Anders W. Berthelsen. Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om eget firma.

I afmagt og frustration kaster Louise sig ud i en hovedløs affære med lægen David. Men hun har gjort regning uden vært, og problemerne tårner sig op i ekspresfart.

Efterhånden er Ditte og Louise i fare for at miste det hele. Karrieren. Kærligheden. Venskabet. Og de må gribe til en sidste desperat løsning for at bringe balance i regnskabet igen.

Læs også: 22 danske film du skal se i 2018.

Ditte & Louise spilles selvfølgelig af Ditte Hansen og Louise Mieritz, og derudover medvirker Anders W. Berthelsen, Lotte Andersen og Marijana Jankovic i filmen, der bringer mindelser om klassikeren Tootsie, hvor Dustin Hoffman heller ikke kan få job, før han klæder sig ud som kvinde.

Det er ikke første gang, at en dansk komedieserie bliver filmatiseret. Vi har tidligere set eksempler med bl.a. Klovn: The Movie og Winnie og Karina: The Movie, der har taget rejsen fra den lille skærm til det store lærred.

Ditte & Louise får premiere den 30. august.

Ditte & Louise/Manuel Claro

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Tinauser/122722
Tinauser/122722

Simpelhen den bedste film der er lavet - kan se den igen og igen ❤️

40 minutter siden
MallenxD

To ord: Morgan Freeman

50 minutter siden
Allanuser/291241
Allanuser/291241

Den er så mørk og dyster og helt igennem skræmmende... Man ved aldrig hvor eller hvem rumvæsenet er.

1 time siden
Anyauser/65472
Anyauser/65472

Klasse narrativ, fremragende plot og upåklageligt skuespil.

1 time siden
Jacob

Jeg anser det som meget usandsynligt, og ikke mindst forvirrende. Så dør han i en franchise, for så bare at genopstå på ny i en anden.

1 time siden

Aktive debatter