Cookie- og Privatlivspolitik
I seng med Ditte & Louise

I seng med Ditte & Louise

Makkerparret går til filmen

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

DRs komedieserie 'Ditte & Louise' får sin egen spillefilm instrueret af Niclas Bendixen. De første billeder er samtidig udkommet, og her inviteres vi indenfor i de to kvinders soveværelse med et par noget usædvanlige sengelamper. Nederst kan en anden version af topbilledet ses.

Handlingen beskrives i Nordisk Films pressemeddelelse som, at de tåkrummende pinligheder tages til hidtil uprøvede yderligheder. Nærmere bestemt er plottet som følger:

Ditte og Louise er (stadigvæk) to midaldrende skuespillerinder, som indser, at det eneste, branchen har tilbage at tilbyde dem, er roller som nogens mor eller “gammel luder”.

Derfor griber Ditte til en radikal beslutning: Hun klæder sig ud som mand. Og med ét er verden vendt på hovedet! Stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev. Hun får pludselig hovedroller. Hun får tonsvis af opmærksomhed.

Kvinder sværmer om hende. Og hun bliver bedste venner med Anders W. Berthelsen. Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om eget firma.

I afmagt og frustration kaster Louise sig ud i en hovedløs affære med lægen David. Men hun har gjort regning uden vært, og problemerne tårner sig op i ekspresfart.

Efterhånden er Ditte og Louise i fare for at miste det hele. Karrieren. Kærligheden. Venskabet. Og de må gribe til en sidste desperat løsning for at bringe balance i regnskabet igen.

Læs også: 22 danske film du skal se i 2018.

Ditte & Louise spilles selvfølgelig af Ditte Hansen og Louise Mieritz, og derudover medvirker Anders W. Berthelsen, Lotte Andersen og Marijana Jankovic i filmen, der bringer mindelser om klassikeren Tootsie, hvor Dustin Hoffman heller ikke kan få job, før han klæder sig ud som kvinde.

Det er ikke første gang, at en dansk komedieserie bliver filmatiseret. Vi har tidligere set eksempler med bl.a. Klovn: The Movie og Winnie og Karina: The Movie, der har taget rejsen fra den lille skærm til det store lærred.

Ditte & Louise får premiere den 30. august.

Ditte & Louise/Manuel Claro

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

12 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

21 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

22 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter